Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyámékat?

Hogy vegyem rá anyámékat?

Figyelt kérdés

Hello.Hogy kéne rávenni anyámékat hogy megengedjék hogy vizipipázzak.Mondtam nekik hogy jobb mint a cigi és erre azt mondták hogy kicsi vagyok.

12/F

De a többi osztálytársamnak meg van vizipipája.

2011. márc. 15. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Megoszlanak róla a vélemények, hogy melyik mennyire káros. Viszont attól mert a többieknek van, attól neked még nem kell vakon követned őket. Tudom ebben a korban nagyon erős a csorda ösztön és a beilleszkedési vágy, valamint a megfelelési kényszer, de gondolj csak arra, hogy ha mondjuk egy osztálytársad vajas zsemlét reggelizik attól te még ehetsz májkrémeset és nemleszel tőle kevesebb. Sőt ha magadat adod, nem pedig másokat követsz illetve utánzol akkor leszel igazán egyéniség.
2011. márc. 15. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
12 évesen? Inkább autós játékokkal játssz, ne vízipipázz. Drukkolok, hogy szüleid ne engedjék meg. Az oszt. társaid meg nagyon szánalmasak. :S
2011. márc. 15. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
ok.felnyitottátok a szememet.Már nemis kell.
2011. márc. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!