Miért szólnak be egyetemi oktatók olyan diákoknak, akik amúgy figyelnek rájuk az előadáson?
Mert az egyik kedvenc tárgyamon történt, figyeltem, érdekelt a téma, és egyszer csak azon kapom magam, hogy beszólt de nagyon durván, a lényege az volt, hogy butának tart, de nem ilyen egyszerűen mondta ám ki.. És mindig csak a lányoknak szól be, a csoport 90%a pasi, nekik lehet h már nem merne vagy nem tudom. Van pár tanárom, akiknek hitvallása, hogy nő műszaki pályára nem való, de igazán megtarthatnák maguknak a személyes véleményüket, nem kell lealázni egy személyt több száz diáktársa előtt, főleg hogy nem is ismeri az illetőt.
Szerintetek miért ilyenek egyes oktatók?
Hát hogy se beképzelt se királylánynak nem tartom magam és nem is ez látszik rajtam ha rám néznek az 100%.
Sőt, eléggé introvertált és zárkózott vagyok, nem hallatom a hangomat csak úgy semmi ok nélkül, mondhatni egy szürke kiegér vagyok, aki elveszik a tömegben, én legalábbis sokszor érzem így, szóval nem hinném, hogy rászolgáltam az előítéletekre, főként, mert nem vagyok az a piázós bulizós, pénzéhes ribi, amit gondolnak sokszor az egyetemistákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!