Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért szólnak be egyetemi...

Miért szólnak be egyetemi oktatók olyan diákoknak, akik amúgy figyelnek rájuk az előadáson?

Figyelt kérdés

Mert az egyik kedvenc tárgyamon történt, figyeltem, érdekelt a téma, és egyszer csak azon kapom magam, hogy beszólt de nagyon durván, a lényege az volt, hogy butának tart, de nem ilyen egyszerűen mondta ám ki.. És mindig csak a lányoknak szól be, a csoport 90%a pasi, nekik lehet h már nem merne vagy nem tudom. Van pár tanárom, akiknek hitvallása, hogy nő műszaki pályára nem való, de igazán megtarthatnák maguknak a személyes véleményüket, nem kell lealázni egy személyt több száz diáktársa előtt, főleg hogy nem is ismeri az illetőt.

Szerintetek miért ilyenek egyes oktatók?

2014. okt. 19. 14:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Hát hogy se beképzelt se királylánynak nem tartom magam és nem is ez látszik rajtam ha rám néznek az 100%.

Sőt, eléggé introvertált és zárkózott vagyok, nem hallatom a hangomat csak úgy semmi ok nélkül, mondhatni egy szürke kiegér vagyok, aki elveszik a tömegben, én legalábbis sokszor érzem így, szóval nem hinném, hogy rászolgáltam az előítéletekre, főként, mert nem vagyok az a piázós bulizós, pénzéhes ribi, amit gondolnak sokszor az egyetemistákról.

2014. okt. 19. 15:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Gondja van az anyjával, a nőkkel, vagy csak simán erre lett szocializálva, ezen nem is igen fog már változtatni.
2014. okt. 19. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!