Van itt olyan, aki úgy érzi, h nem figyelnek rá, és csak akkor jó, ha kell másoknak valami?
Mert én most így vagyok vele már 1 ideje, hogy amikor zh anyag kell vagy bármi segédlet, bármi.. akkor észreveszik h létezem, de amikor én nekem lenne szükségem egy emberre, vagy kérdeznék valamit, akkor sehol senki, nem kapok választ, meg nem is foglalkoznak velem, csak ha valami kell.
:/
Már nincs is kedvem az egyetemre járni, lehet egyetemet váltani? hogy ugyanazon a szakon maradok csak máshol folytatom? Mert nekem így már nincs kedvem semmihez.
Mostanában én is így érzek... :/
Ezért le is léptem, most minden helyről és élek abból amit magamnak összeszedtem.
Amúgy átkéretheted magad másik egyetemre, de kreditelfogadtatás kell, az meg nagyon macerás.
Nálam megpróbálták, de olyan csúnyán írok, hogy csak én tudom elolvasni és szép lassan lekoptattam őket (azért nálam 250 embernél ezt meg lehetett tenni).
Most van egy olyan baráti társaságom, akivel kölcsönösen adok-kapok van, lazán megbeszélünk egy találkozót vagy facebookon kisregény írunk ha nem értünk valamit és elmagyarázza a másik :)
Biztos vannak értelmes emberek a te szakodon is, csak keresd meg őket
"Nálam megpróbálták, de olyan csúnyán írok, hogy csak én tudom elolvasni " erre van 1 válaszom ha megjegyzést kapok az írásomra: Magamnak jegyzeteltem, nem másnak.
Amúgy vannak értelmes emberek, akikről azt hittem a barátaim, mert nap mint nap együtt lógtunk, de most meg eltűnnek és akkor írnak ha kell valami, nekem nem jön be ez az emberi viselkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!