Miért szólnak be egyetemi oktatók olyan diákoknak, akik amúgy figyelnek rájuk az előadáson?
Mert az egyik kedvenc tárgyamon történt, figyeltem, érdekelt a téma, és egyszer csak azon kapom magam, hogy beszólt de nagyon durván, a lényege az volt, hogy butának tart, de nem ilyen egyszerűen mondta ám ki.. És mindig csak a lányoknak szól be, a csoport 90%a pasi, nekik lehet h már nem merne vagy nem tudom. Van pár tanárom, akiknek hitvallása, hogy nő műszaki pályára nem való, de igazán megtarthatnák maguknak a személyes véleményüket, nem kell lealázni egy személyt több száz diáktársa előtt, főleg hogy nem is ismeri az illetőt.
Szerintetek miért ilyenek egyes oktatók?
" Miért szólt be? Gondolom le akarta törni egy tipikus önmagától elszállt egyetemista liba szarvát."
De ha ő nem szolgált rá, akkor más beképzelt nők miatt egyáltalán nem jogos őt bántani. Büntetni kellene az ilyen.
Én is egyetemista nő vagyok, és nem vagyok elszállva magamtól, viszont látom, hogy a csoporttársaim nagy része öntelt liba, vagy okostojás. De soha nem tűrném, hogy ez akár egy icipicit is rajtam csattanjon. :)
"De ha ő nem szolgált rá, akkor más beképzelt nők miatt egyáltalán nem jogos őt bántani."
Valóban nem az. De amikor az ezredik, ostoba nőszemély néz rád értetlen szemekkel, és tudod, hogy lila góze sincsen arról, hogy miről beszélsz, csak próbál értelmesnek látszani, akkor lehet, hogy benned is felmenne a pumpa.
"látom, hogy a csoporttársaim nagy része öntelt liba, vagy okostojás"
Ezt mindenki látja. Előbb-utóbb az embernek elege lesz belőle és ez egyenes út a hímsovinizmushoz, amit ti magatoknak köszönhettek.
Hát én nem köszönhetek semmi ilyet magamnak (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül), így ha mégis ezt kapom más nők ostobasága miatt, akkor jogosan kérem ki magamnak, ha pedig nagyon eldurvulnak, akkor jogosan torlom meg én is durván. Ennyi.
Ha tetszik, ha nem, én is megszámlálhatatlanul sok szégyenteljesen ostoba, értéktelen, lelkinyomorék...stb. férfival találkoztam már az életem során - konkrétan ilyen volt a többségük, mégsem lettem férfigyűlölő, sőt, inkább jobban értékelem így az értékes férfiakat. De semmiképp sem ítélnék el senkit úgy, hogy nem is ismerem, csak azt tudom kb., hogy milyen nemű és hogy néz ki.
"Erre azt tudom mondani, hogy bizonyítsátok be, hogy tényleg nem csak melegedni jártok egyetemre, és tényleg odavalók vagytok"
Ez mindenkire vonatkozik, aki egyetemre jár. A férfiakra is. Erre van az a minimum 3-5 év, hogy mindenki bizonyítsa, hogy odavaló.
"Az előítéletek ellen pedig sokat nem tudtok tenni, ugyanis baromi erős alapjaik vannak ebben az esetben."
Ilyen logika szerint nekem is jogom van minden egyes férfiba beletörölni a lábam, mert annyi ostoba semmirekellő, emellé lelkileg is értéktelen férfival találkoztam... :D De nem, nem fogom tenni. Mint ahogy senkinek sem kellene, így a férfiaknak a nőkkel szemben sem. Így jogom van nem eltűrni, és keményen odavágni, ha kell - mint már írtam.
Nem a különböző nemekkel van a gond, hanem az egész emberiséggel. Nem kell lebontani nemekre. Persze sokan csinálják, mivel mindenki a másik nemben veszi észre a hibát jobban, ennek az oka pedig szerintem elég egyértelmű.
De ha kicsit gondolkodik az ember, és kinyitja a szemét, akkor meglátja, hogy nemcsak a nőkkel vagy a férfiakkal van a probléma, hanem a konplett emberi fajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!