Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » SegÍtsetek MIT TEGYEK?

SegÍtsetek MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy a tanárom kicsit bunkózik velem,de mivel nem kapok tőle semmi tiszteletet,ezért hozzá se szóltam,gondoltam békén hagy ,de utána figyelni kezdett,hogy miért vagyok olyan magambazúhant,de nem mondhatom el neki hogy azért mert nincs életkedven,egész egyszerűen nem akarok élni,mert akkor meg a diliházba visznek:

2014. okt. 18. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy visznek diliházba. Én depressziós voltam végig a középsulis éveim alatt, a tanáraimnak feltűnt és segítettek nekem. Az viszont lehet, hogy ha egy-két beszélgetés nem tesz téged helyre, akkor be akarják vonni a szülőket és elküldeni téged egy pszichológushoz. De ez nagyon nem egyenlő a diliházzal és lehet hogy még jól is járnál vele. Vagy ha van iskola pszichológus akkor hozzá irányítanak, arról a szülőknek se kell tudni azt hiszem.

De azért az valóban fontos, hogy hogyan mondod el mi a bajod. Lehetőleg ne így 1 mondatban (egy szuszra), mert az tényleg túl tömény lehet még egy segítő szándékú tanárnak is (bár nem feltétlenül).

2014. okt. 18. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!