Hogyan koptathatnám le végleg?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy van egy osztálytársam aki nem érti meg, hogy nem akarok a barátja lenni.Már megmondtam neki szépen is és csúnyán is sőt egyszer még a pi***ba is elküldtem, de nem érti meg.2-3 napja felfogta, de ugyanúgy jön utánam és próbálna beszélni, de nem tud miről így felteszi ugyanazt a kérdést 20x.Egyszerűen a jelenléte is idegesít.Egyszer nagyon megharagudott rám és nagyon örültem neki, de másnap ki akart békülni és hiába mondtam azt, hogy nem attól még úgy csinál mintha a barátom lenne.2014. okt. 16. 15:34
1/7 anonim válasza:
Miért nem akarsz a barátja lenni?
2/7 anonim válasza:
És miért olyan borzalmas az, ha valaki barátkozni akar veled?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem az a borzalmas ha barátkozni akar velem.Az a rossz, hogy két teljesen különböző személyiség vagyunk és 1 közös témánk sincs amiről beszélni tudnánk.Ő a napját csak gépezéssel tölti és csak erről tud beszélni én pedig semmivel sem játszom a gépen.Lehet, hogy leírva nem tűnik borzasztónak, de nem véletlen, hogy nincs 1 barátja sem.
2014. okt. 16. 16:07
4/7 anonim válasza:
Ismerem az ilyet. Tényleg borzasztó.
Azt mondanám, hogy koptasd le a p.csába, de egy esélyt megérdemelhet, hogy normális ember váljon belőle, nem?:D
5/7 anonim válasza:
Még kihagytad az ellentétek sorolásából, hogy te bunkó vagy és semmi empátia nincs benned, de benne irdatlan sok akarat van, hogy nem omlott össze, mert senkije nincs és mindenki lerázza...
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még hozzáfűzném: egy ilyen embert aki ennyire akar barátokat könnyen lehet formázni, mert sok mindent megtesz csak azért, hogy legyenek barátai...
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak
Nem ismersz annak ellenére írod, hogy milyen bunkó vagyok.Te nem ismered azt az embert akiről beszélek.Erről eredetileg nem akartam beszélni, de legyen.Egyszer megkért, hogy menjek el hozzájuk és én azt mondtam dolgom van(mert valóban dolgom volt) és másnap azt terjesztette, hogy mekkora k***g g**i vagyok, hogy nem mentem el hozzájuk.NA KI A BUNKÓ B***MEG???.
2014. okt. 17. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!