Ez a sorsom már végleg?
Figyelt kérdés
Engem mindig csak kihasználnak.legyen csak egy ismerös haver barát vagy legjobb barát.mindig én jövök ki mindig mindenböl rosszul..ha nem ugy ugrálok ahogy akarják én vagyok fals kutya :/ hogy tudnék ezen változtatni?2014. jún. 19. 10:29
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem légy határozottabb és kevésbé naiv.Persze,ezeket a dolgokat könnyű leírni...Nekem sokat segített az,hogy mindig is érdekelt a pszichológia,sok könyvet olvasok ilyen témában és a testbeszéd is egy nagyon érdekes dolog.Ha van egy ilyen alapszintű tudásod,nagyon jól tudod ezt használni,nem hiába mondják,hogy a tudás hatalom!:D
2/3 anonim válasza:
Nekem pont van egy ilyen barátom. Tanulj meg NEMet mondani akkor is ha cikinek érzed magad ezek után. Ne félj elmondani a véleményed, ha meg nem hallgatnak meg és lenéznek vagy hülyének tartanak, valószínűleg nem Ők a te barátaid próbálj új dolgokat, ismerkedj új emberekkel. Nem szabad félni, annyi lehetőség van ezen a világon. Érezd jól magad és légy magabiztos hisz belőled csak egy van és neked is csodás értékeid vannak, amit ideje lenne neked is elismerned !!!! :D
3/3 minecrfat dani válasza:
Álj a talpadra és mond hogy nem.És ha a haverod csicskásztat akkor az nem is igaz barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!