Van pszichológiai oka, ha rám szállnak/piszkálnak ok nélkül?
Szerintem ha párszor hatásosan nem hagynád magad, akkor abba tudnád hagyatni velük. Szerintem unatkoznak és éretlenek, és ha hagyod magad, akkor az egyfajta beleegyezés valahol.
Én szerencsés vagyok, mert én verbálisan eléggé el tudtam pusztítani embereket, és valahol tartottak tőlem, de tudom, hogy nem mindenki ilyen.
Ha van barátod gyakorold vele. Ő használja az ő beszólásaikat, te pedig egyrészt próbálj meg nem kijönni a sodrodból (tehát nem elszomorodni, nem bedühödni, meg semmi), és találj ki valami odaillő beszólást.
Egy általános: Csak azért nem reagálok, mert nem érsz annyit, hogy figyelmet pazaroljak rád.
Mi van, agyadra ment a rúzs?
Stb.
Nem vagyok képzett pszichológus, de jó megfigyelő vagyok, átlátok dolgokat. Így látatlanban nem tudom megmondani, hogy miért szálltak rád, mert ahhoz komolyabb megfigyelést kéne végeznem.
Azt tudom tanácsolni, hogyha bántanak, akkor szólj a tanárnak, minden egyes alkalom után, vagy a szüleidnek mondd el, és ők tudnak panaszt tenni az igazgatónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!