Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van pszichológiai oka, ha rám...

Van pszichológiai oka, ha rám szállnak/piszkálnak ok nélkül?

Figyelt kérdés
Középsulis vagyok és a plázacicák rettenetesen piszkálnak, de nem különbek, mint én. Észben biztos nem. Rosszabb tanulók. Nem adtam rá okot, de verbálisan bántalmaznak. Mi lehet az oka?

2014. okt. 14. 17:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ha adsz konkrét példákat, könnyebb kiötölni a válaszokat :)
2015. máj. 1. 20:32
 22/35 A kérdező kommentje:
Máshogy viselkedek, de nekem ez a természetes, én se ismerem fel őket, szóval nem tudok példát sajnos. Csak mások mondják, hogy fura vagyok.
2015. máj. 1. 20:48
 23/35 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi azt hittem egy másik kérdésemhez válaszoltál, vedd az előzőt semmisnek. Oltogatnak, piszkálnak, beszólnak, bemutatnak, leszólnak, ilyenek.
2015. máj. 1. 20:49
 24/35 Anonimuspuszmusz válasza:
0%

Biztos csúnya vagy. De ha a mekit szeretik, húzz egy mekis zacsit a fejedre és téged is szeretni fognak.

A másik esett, hogy dagadt vagy.

2015. máj. 2. 03:29
 25/35 A kérdező kommentje:
Ja, meg csupa feltételes mód. Ezt meg a hülyék szeretik.
2015. máj. 7. 15:16
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

De ez nem merülhet ki annyiban, hogy azért szállnak rá a csendesekre, mert mondjuk sebezhetőbbek. Itt azon kellene lennie a hangsúlynak, hogy MIÉRT is van erre szükség?

Miért is támadják be őket ok nélkül?

Ennek is vannak pszichológiai okai, mégpedig annyi, hogy akik ezt csinálják, azok igen gyenge teljesítményt felmutató emberkék. Belül üresek, nincs, ami kitöltse őket. Ezzel akarnak elismerést kivívni a környezetüktől, erőt demonstrálni, mert jól tudják, hogy az ő teljesítményük hitvány, és mivel ez b*ssza az önérzetüket, mindent megtesznek azért, hogy a saját semmirekellőségről eltereljék a figyelmet.

Az ilyen emberek a társadalom rákja, ami csak terjed, terjed, terjed...

2015. jún. 16. 16:15
 27/35 A kérdező kommentje:
Szerintem nálad a pont! Ugyanis én jó tanuló vagyok, ők meg most hál' Istennek megbuktak, úgyhogy itt már minden zsír meg oké, de majd később meg fog látszódni a szintkülönbség. :)
2015. jún. 16. 16:51
 28/35 Viven kérdései ***** válasza:
Ilyen gyökerek ezek már.Engem is piszkálnak.Nevetek róluk csak .Valami nem tetszik nékik amivel jobb vagy náluk.Engem folyton strébereznek és sok marhaságot mondanak.Szerencsére nyár van már...
2015. jún. 24. 11:56
 29/35 anonim ***** válasza:
Iratkozz be valami üzembiztos önvédelmi tanfolyamra! Ha addig jutsz, hogy idióta csajbunyóban érinthetetlen leszel, már oda a régi, jól bevált félelmed, és csak élsz nyugalomban...
2015. jún. 24. 23:11
 30/35 A kérdező kommentje:
Már megtettem, utolsó, szerencsére azóta.
2015. júl. 9. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!