Megszabhatják, hogy mit írjunk ki facebookra? Lent
Volt egy olyan tippem, hogy egyházi suli.
Én is dolgoztam egyházi iskolában, és kb ugyanez ment. Az igazgató nyomatékosan utasításba adta értekezleten, hogy semmi nem történt, és jól fontolja meg mindenki, hogy mit oszt meg másokkal, valamint a helyettes befenyítette a diákokat, hogy amennyiben bármi iskolai információ az ő tudta és beleegyezése nélkül internetre kikerül, a "vétkest" azonnal kiteszik az iskolából.
Igen, ott ez megy. Semmi baj, ha a suliban drogoznak, késelnek, erőszakolnak, majdnem meghalnak, csak ki ne derüljön semmi, mert ugye ameddig nem derül ki, addig nem probléma.
Jogilag csak akkor tehetnek bármit, ha te törvényt sértesz. Ha a tényeket leírod, az nem jogsértés. Ha valótlan dolgot állítasz nagy nyilvánosság előtt, az viszont lehet az.
Csak tudod, hiába nem tesz az ember semmi törvényellenes dolgot, attól az iskolában még ráfoghatnak bármit. Hidd el, láttam én már sok érdekes dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!