Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért érzem ezt?

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Nem akarok a régi osztálytársaimmal találkozni. lenne egy nem kötelező, közös progi, de semmi kedvem. nem szerettem nagyon az osztályt. nincs kedvem a pofájukat nézni, mikor már vége, mert elmentünk gimibe.
2014. okt. 4. 19:04
 1/4 anonim válasza:
Akkor ne menj el. Ha nem kötelező nem értem mit rinyálsz. Letojod őket és nem veszel róluk tudomást.
2014. okt. 4. 19:12
 2/4 anonim válasza:
Azért nem szeretnél velük találkozni, mert nem kötődnek jó emlékeid az általános iskolás éveidhez. Ha nem akarsz elmenni, akkor egyszerűen ne menj el. Én sem mentem el az osztálytalálkozóra. Akikkel jóban voltam a régi osztályból, azokkal a mai napig tartom a kapcsolatot.
2014. okt. 4. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne menj el. Ennyi.
2014. okt. 4. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
+1 a fentiekhez, nem kell elmenni. Vagy azért akarnál, hogy tisztázd velük a kapcsolatod és/vagy kiossz pár sallert? :D
2014. okt. 12. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!