Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok erről a reakciór...

Mit gondoltok erről a reakcióról facebook chaten egy iskolatársamtól?

Figyelt kérdés

Bejelöltem csak úgy valami 9.-edikest ismerősnek, hátha elbeszélgethetek vele, bár nem ismerem élőben, sose beszélgettem vele, azért bejelöltem hátha.

Aztán visszaigazolt, és arra a kérdésemre hogy nincs-e kedve írogatni, azt választa hogy mivel nem nagyon ismer, ezért nem akar.

Ez normális reakció szerintetek? Miért ne lehetne ismerkedni?

2014. szept. 25. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha az iskolában nem szólsz hozzá, akkor miért várod a fordítottját a Facebookon? A Facebook nem kapcsolatépítésre, hanem max. kapcsolattartásra jó.

Új kapcsolatokat inkább élőben alakíts ki, s ha valakivel jó barátságot kötöttél, akkor valószínűleg azzal már a Facebookon is írogathatsz.

2014. szept. 25. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális? Te magad is azt írtad, hogy élőben nem ismered. Akkor hogy a fenébe jelölted ismerősnek?
2014. szept. 25. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Sőt még igazán kedves reakció.
2014. szept. 25. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Szíve joga eldönteni, hogy akar-e időt szánni egy vadidegenre, akivel még soha nem találkozott. Teljesen normális.
2014. szept. 25. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Én inkább tőled kérdezném meg, hogy normális vagy-e és miért facebookon kell ismerkedni mikor heti többször találkoztok?
2014. szept. 25. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem utasítanék vissza egy beszélgetést, még akkor sem, ha semmi kedvem se lenne beszélgetni az illetővel.
2014. szept. 25. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem bántás csak tanács.

legközelebb nem FB cseten ismerkedsz, odamész, élőben.

Én se FB cseten ismerkedek, ha unatkozom otthon, takarítok, olvasok, dvd-zek, munkahelyen munka mellett dumálok kollégákkal.

Utálom, amikor kiírok egy kérdést és jön 3 személyes üzenet, hogy "Szia, van kedved dumcsizni?" és azt se tudom ki az, mi az, de én mondjam el neki koromat, nememet, nevemet, városomat, meg Jó Ég tudja még miket kérdeznek...

Ha viszont élőben odajön, jobban meg tudok nyílni és én se írok rá vadidegenekre, hogy ismizzünk, én is inkább személyesen keresem fel.

Szerintem gyerek visszajelölt, mert tudja ki vagy, látott a folyosón, de erről a dumcsizásról osztja a véleményem.

2014. szept. 28. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Nem ismeritek egymást, nincs semmi közös témátok, amire beszélgetést lehetne építeni. Ez szerintem max. alsóban működik úgy, hogy odamész valakihez, és megkérded, hogy "heló, leszünk barátok?". Később már érdemes valami konkrét témával indítani, és esetleg előbb élőben keresni a társaságát.
2014. okt. 1. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!