Mit gondoltok erről a reakcióról facebook chaten egy iskolatársamtól?
Bejelöltem csak úgy valami 9.-edikest ismerősnek, hátha elbeszélgethetek vele, bár nem ismerem élőben, sose beszélgettem vele, azért bejelöltem hátha.
Aztán visszaigazolt, és arra a kérdésemre hogy nincs-e kedve írogatni, azt választa hogy mivel nem nagyon ismer, ezért nem akar.
Ez normális reakció szerintetek? Miért ne lehetne ismerkedni?
Hát ha az iskolában nem szólsz hozzá, akkor miért várod a fordítottját a Facebookon? A Facebook nem kapcsolatépítésre, hanem max. kapcsolattartásra jó.
Új kapcsolatokat inkább élőben alakíts ki, s ha valakivel jó barátságot kötöttél, akkor valószínűleg azzal már a Facebookon is írogathatsz.
Nem bántás csak tanács.
legközelebb nem FB cseten ismerkedsz, odamész, élőben.
Én se FB cseten ismerkedek, ha unatkozom otthon, takarítok, olvasok, dvd-zek, munkahelyen munka mellett dumálok kollégákkal.
Utálom, amikor kiírok egy kérdést és jön 3 személyes üzenet, hogy "Szia, van kedved dumcsizni?" és azt se tudom ki az, mi az, de én mondjam el neki koromat, nememet, nevemet, városomat, meg Jó Ég tudja még miket kérdeznek...
Ha viszont élőben odajön, jobban meg tudok nyílni és én se írok rá vadidegenekre, hogy ismizzünk, én is inkább személyesen keresem fel.
Szerintem gyerek visszajelölt, mert tudja ki vagy, látott a folyosón, de erről a dumcsizásról osztja a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!