Van olyan osztálytársatok aki sosem szólal meg?
Aki egész nap egymagában ül, bambul, sosem szólal meg órán, össze-vissza nézelődik, lehangolt
Szünetbe se beszél senkivel, csak ritkán, akkor is ha kérdezik.
Mit gondoltok az ilyenekről?
Én is ilyen csendes, magányos típus vagyok, szünetben olvasok vagy rajzolgatok, nem szoktam órán jelentkezni, még ha tudom is a tanár kérdésére a választ. Mellettem még az osztály legdumásabb embere is teljes csöndben ül, pedig felőlem azt csinálhatna, amit akar :D Egyszerűen nem szeretek (sokat) beszélni.
Persze megvan nekem is a baráti köröm, de ott is én vagyok a legvisszahúzódóbb.
Én is ilyen vagyok. Az osztálytársaimmal semleges a viszonyom...Sosem piszkáltak, leginkább azért, mert az értelmesebb fajtából valók. (Elég kemény suliba járok én is. Nehéz volt oda bekerülni)
De csak az osztállyal ilyen a viszonyom. Más közösségekben teljesen más vagyok, és amikor mondom, hogy az osztályból nincsenek igazán barátaim, egyszerűen nem hiszik el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!