Ti mit tennétek, ha muszlima osztálytársatok lenne (gimnáziumban)?
őszintén szólva nagyon nem erdekelne
nalunk a suliba mindenféle vallású borszinu ember van de egyiket se piszkkaljak miatta
en nem nagyon baratkozok velukde nem is piszkalom oket
ha bratyizni akarnak akkor elbeszélgettek veluk
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdezem, mert én is muszlima vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy mit fognak gondolni az osztálytársaim.
Ja, miután válaszoltam gondoltam rá, hogy te vagy a muszlim és a reakciók érdekelnek.
Ne aggódj! Sajnos mindenhol vannak bunkók, őket néz levegőnek. Biztos szerzel majd barátokat is!
Nem igazán érdekelne. Eddig egy muszlimával beszélgettem, de hihetetlen értelmetlen volt. Persze ez nem azt jelenti hogy az összes az. Csak hát se több se kevesebb a többi embernél azt meg hogy milyen belsőleg nem a hovatartozása és a fejkendője fogja eldönteni:)
Az meg hogy mit fognak gondolni rólad az csak attól függ épp milyen emberekkel hoz össze a sors. Mindenhol vannak rosszak ez miatt nem kell lenézni semmilyen népcsoportot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!