Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem érti meg a tanár,...

Miért nem érti meg a tanár, hogy nem vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Kitalálta, hogy identitászavarom van és iskolapszichológushoz akar küldeni, de nem fogok elmenni. Otthon nem merem elmondani, mert szégyenlem ezt a dolgot és a haverjaim előtt se akarom leégetni magam ilyen miatt. Szerintetek, ha nem megyek el pszichológushoz, lehet következménye?

2014. szept. 16. 18:45
1 2
 11/18 István000 ***** válasza:
9-nél a pont. ;)
2014. szept. 16. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Na látom ismét összegyűlt a tanárgyűlölő csoport, nem tudom miért válaszolnak, ha csak a gyűlölködés megy.

A tanár képzett szakember, vélhetően ez a tanár is az.

Nem rossz indulatból küldi a diákot ilyenre, és ez nem megalázkodás. Vélhetően olyan jeleket vélt felfedezni amiből arra következtet, hogy a baj beállta előtt beszélgessen egy pszichológussal. Ez nem megalázás. Ez segítség, és egy jövőbeli probléma megszüntetésének kezdete, ha ténylegesen gond van.

Ez nem stigmatizáció. NE így fogd fel.

2014. szept. 16. 20:49
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
A tanárnak semmi köze ilyenekhez.
2014. szept. 16. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Mert reménykedik! ;D
2014. szept. 17. 06:37
 15/18 anonim ***** válasza:
jelentsd az igazgatónak
2014. szept. 17. 09:32
 16/18 A kérdező kommentje:
9# valóban kicsit megváltoztam, mert nekiálltam mangákkal foglalkozni és kicsit külsőm is ilyenre formáltam, haj, öltözködés, stb., tavaly még nem voltam ilyen. de ez az új stílusom és eddig egyik haveromat se zavarta, a tanár meg csak azt látja, hogy ezek a szereplők tök egyformák a fiúk és a lányok, de csak külsőre, mert megvan mindegyiknek a személyisége.
2014. szept. 17. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Milyen szakos tanár?

Tanult valaha pszichológiát vagy bármit is?

Abból,amit leírtál,szerintem egy kötözködő,konzervatív tanár lehet.

Mondd meg neki,hogy te köszönöd szépen jól érzed magad,bár nem tudja mire értette ezt.

Mondd meg neki,hogy az ő szakmája tanár,nem pszichológus.

2014. szept. 30. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig az öltözködésedhez semmi köze nincs senkinek.
2014. szept. 30. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!