Mit tegyek a szobatársakkal? Költözzek el? Többi lent.
Figyelt kérdés
14 éves kollégista lány vagyok.Sajnos a szobatársaim nem olyanok mint én,mármint semmi közös nincs bennünk.Festik festik magukat,minden nap hajat vasaak egyszóval divatosak és népszerűek.A másik szobából jár át akit én mutattam be nekik.Azóta kiszorítanak,átnéznek rajtam.Nem vagyok közéjük való.Mit tegyek nincs senkim.Mit tegyek?2014. szept. 13. 15:28
1/2 anonim válasza:
Semmit se tegyél másképp, légy önmagad. Előbb utóbb találsz barátnőt vagy barátot. Koncentrálj a tanulásra, olvass, sétálj, sportolj, ha lehet, foglald el magad. Lehetsz Te is divatos smink és hajvasalás nélkül is. Fel a fejjel!
2/2 anonim válasza:
Attól, hogy egy szobában vagytok még nem kell szeretni egymást. Keress máshol barátokat, a szabadidődben járj el velük, amikor pedig a kollégium területén kell tartózkodnod foglakoz a tanulással vagy keress barátokat más szobákból, gondolom vannak közös helységek ott bármikor szóba elegyedhetsz velük.
Ez a későbbiekben sem lesz másképp. Egyetemista vagyok, tavalyi év végén beszélgettem a koli egyik vezetőjével, azt mondta meglepően sokan nem kedvelik a véletlenszerűen kapott szobatársukat. De itt nem váltogatnak kolit 2 hét után az emberek, pedig olyan alap dolgokban is eltérések vannak, hogy ki mikor kel és fekszik, vagy hogy mennyire szükséges felfűteni a szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!