Költözzek vagy ne költözzek?
Jajjistenem, de gyerek még ez a kérdező...
Na jó, kifejtem, csak azért, hogy még valakit leparasztozhass: minek írod ki a kérdést?
Hiszen, mindegy mit válaszolunk, a döntésed a tied, en bízd másokra, ha azt mondom, ne, akkor itt maradsz? Vagy csak azért is kimész? Próbáljuk meg felsorolni mindkét eshetőség előnyeit és hátrányait? Ahhoz bele kéne látnunk a magánéletedbe, de mivel jelenleg annyit tudunk rólad, hogy egy Miss P. vagy, ezen kívül nem tudsz németül és tanulni sem tudsz, hát, mit ne mondjak, a te helyed a gyárban van. havi 60000 és kész-ne menj sehová. Megfogadod vagy direkt mást csinálsz? Tudom befolyásolni a véleményed? Naugye.
"megérné-e kockáztatni a továbbtanulás lehetőségét egy esetleges jobb jövőért egy másik országban"-Grat, ennél jobban már nem tudtad volna lehúzni magad.
Szépen kiütöttél két dolgot egymással, majd pedig bebizonyítottad, hogy semmi tudásod nincs bármely külföldi országról.
00:41, feltettem egy kérdést, véleményeket vártam, kíváncsi voltam, más ember mit tenne a helyemben, nem pedig azt, hogy eldöntsétek helyettem! De ha már van pofád így név és arc nélkül ennyire átható jellemrajzot alkotni rólam, adj meg egy elérhetőséget vagy írj privátban, és beszélgessünk ;) :)
00:43, várom az indoklást! :)
az a baj, hogy ide csak az ilyen unatkozó se ggfejek járnak a napi stresszt kiüríteni, mint ti, tényleg semmi értelme nem volt ennek a kérdésfeltevésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!