Költözzek vagy ne költözzek?
>00:41, feltettem egy kérdést,...
Na jó, beszélgessünk. Odáig eljutottunk, hogy nagy az arcod, semmi az élettapasztalatod, majd pedig random emberek véleményére támaszkodsz amikor elszúrhatod vagy fellendítheted az életed. No, és beszélgessünk. Írj privátot! Tudod, így, hogy szeretem tanulmányozni az emberek jellemét, egy kis beszélgetés veled igazán felüdítene.
>00:43, várom az indoklást! :)
A jobb jövő nagymértékben a továbbtanulás függvénye - magyarán vagy dupla, vagy semmi, de ezt te úgy látod, hogy vagy-vagy, vagy az egyik, vagy a másik, hát te tudod.
>az a baj, hogy ide csak...
Nem, annak nem volt értelme, hogy megfordult a fejedben, hogy ebben a stílusban kiírd, majd egy teljesen indokolt és értelmes válaszra berobbanj, mint valami n@gypof@'jú r*b@nc és lep@r@sztozd az értelmes válaszadókat. Köszöntem.
A barátod magyar vagy német?
Nem vagy valami biztos ebben a kapcsolatban, ami 18 évesen teljesen érthető.
Szerintem inkább tanulj. Utána külföldön is sokkal jobb állást tudsz szerezni a jelenlegi barátod mellet vagy nélküle.
Most vagy 18 éves, a barátod Németországban él?
Akkor hogyan ismerted meg, hogyan jártatok és honnan tudod, hogy a barátod és alkalmas neked együttélésre, házasságra?
Ilyen döntést 30 évesen is több év együttélés után lehet csak meghozni.
Erre a kérdésre senki nem fog tudni neked válaszolni. Mi nem ismerjük az életed. Nem tudjuk mennyire vagy rugalmas, milyen az a másik ember. Hogy egy kapcsolat milyen lesz 5 év -10-15 év múlva senki nem tudja.
Tudsz németül? Mert anélkül semmi vagy Németországban. Nagyon jó dolog fiatalon világot látni, és is laktam 1 évet Ausztriában, de beszéltem a nyelvet. Még igy is nehéz volt, mert ez teljesen már kultúra, emberek. A megélhetés - ha dolgozol, jobban fogsz élni mint itthon.Ha lesznek gyerekek, akkor gyerekenként 4x akkora a családi pótlék mint itthon. Van pro és kontra is. Ha itthon elvégzel egy egyetemet, attól még semmi sem leszel. Kezdő diplomások is filléreket kapnak csak itthon. Családok...én 150 km-re lakom szüleimtől. Tök mindegy, lakhatnék 1500 km-re is, ugyanolyan. Félévente elmegyünk 4-5 napra, és heti skype beszélgetés. Barátok...most még ők a barátaid, de ahogy változik az ember élete, a baráti köre is megváltozik. Férjhez megy a legjobb barátnő, és már nem te leszel a legfontosabb neki, hanem a férje és családja. Rengeteg jó és rossz dolog is lehet, amit előre nem lát az ember. A te hited számít, és belső elkötelezettséged. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!