Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi legyen? El költözzek velük?

Mi legyen? El költözzek velük?

Figyelt kérdés

Szóval van 2 igazi barátom és 1 igazi barátnőm akikkel nagy terveink vannak,mármint hogy a középiskola elvégzése után elköltözünk valahova mind.Csak hogy én egy 5 éves gimnáziumba járok,és nekik a sulijuk csak 4 éves.

Olyan aranyosak hogy bevárják nekem azt az egy évet.

Csak az a bökkenő hogy én szeretnék még elvégezni egy egyetemet,pontosan még nem tudom hogy hol, de a képzés irányát már tudom.De ezt hogy mondjam el nekik?

Vagy tudtok Győr-Moson-Sopron megyében művészeti egyetemet?

2014. júl. 14. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kedves tőlük, hogy 'bevárnak'. Viszont én úgy gondolom, más irányt fog venni az életetek, ami nem azt jelenti, hogy megszakad köztetek minden, csak neked sem szabad feladni az álmaidat. Menj arra az egyetemre, ahova szeretnél, és ne feltétlenül arra, amerre ők költöznek. Így is működhet a dolog, viszont beszéld meg velük, mielőtt bonyolódna, mindenképp, ez rájuk is tartozik, hiszen a jövőtökről van szó.
2014. júl. 14. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Bécsben és Grazban is van művészeti egyetem ha jól tudom.
2014. júl. 15. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!