Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kocsijával menőző osztálytárs?...

Kocsijával menőző osztálytárs? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Osztálytársam pár hónapja megszerezte a jogsit. Most minden nap azt hangoztatja, hogy kocsival jár. Pl elkésett első óráról, a tanár kérdezte, hogy "lekésted a buszt?" erre ő " nem kocsival járok!" stb. és szinte minden tanárnak hangoztatja. Suliból is leengedett ablakkal és ordító zenével megy el, ott mutogatja mindenkinek. Gondolom nem sokat tett hozzá a kocsi árához, max diákmunkát csinálhatott eddig, abból pedig nehezen jönne ki egy pár éves BMW. Mit lehet csinálni az ilyen nagyképű, bunkókkal?

2014. szept. 12. 19:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Apuka pénzén vett kocsi csak érdekbarátokat szerez neki.
2014. szept. 12. 21:55
 22/29 anonim ***** válasza:
21%

Én is kocsival jártam az iskolába, középiskolába is, főiskolára is.

Nem voltam beképzelt, de ha már volt, akkor minek álljon a garázsban.

Tisztában voltam vele, hogy van akinek a bérlet is megterhelő, de mindenkinek más a problémája az életben.

Én abból vettem a kocsimat, hogy ifjúsági eb és vb bajnok voltam abban a sportágban, amit csináltam, később a felnőtt mezőnyben is dobogós helyeken voltam.

És mint tudjátok, ezért az állam, nem kis pénzt ad.

Volt kocsira, meg sok egyéb másra.

Volt aki ezt nem fogta fel, mi munka van mögötte, de volt aki tisztelt érte.

Egy felsőkategóriás luxuskocsim volt, iszonyat feltűnő volt, de elmondhatom, megdolgoztam érte.

2014. szept. 12. 23:07
 23/29 anonim ***** válasza:
És persze azt még muszáj volt oda írni, hogy felső kategóriás luxuskocsi......
2014. szept. 13. 18:30
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalan menőzik vagy te erzed az irigyseg miatt ugy? Ha te kapnal kocsit akkor nem hasznalnad?
2014. szept. 13. 21:02
 25/29 A kérdező kommentje:
Szerintem, menőzik. Minden nap legalább kétszer elmondja, hogy Ő kocsival jár, ott mutogatja, hangos zene mellett kikiabál az ablakon stb. szóval igen menőzik. Szinte késztetést érez arra, hogy minden reggel elmondja, mivel jött suliba.
2014. szept. 13. 23:21
 26/29 anonim ***** válasza:

22/25 igen a felsőkategóriás luxus kocsi az mégis csak egy felsőkategóriás luxus kocsi. Igazad van! Nem lett volna elég, hogy kocsi, az felsőkategóriás luxus autó!...

Kérdező te meg nem tudsz vele mit csinálni! Ha ilyen suttyó ez van. Max. irritál a jelenléte.

2014. szept. 14. 00:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Ilyen korban mar el kellene tudnod fogadni, hogy az elet igazsagtalan...
2014. szept. 14. 00:41
 28/29 anonim válasza:
Amit leírtál a srácról, én is ugyan így viselkednék, ha lenne jogosítványom, mert ha lenne nekem is vennének autót anyáék, csak az a különbség, hogy én hazafele hazavinnék annyi osztálytársamat ahány csak útba esik, gondolom neki egyszer se jutott még ez eszébe.
2015. máj. 15. 17:30
 29/29 anonim ***** válasza:
28: Az se jó. Rádszállnak aztán ha egyszer nem viszed őket még te vagy a g*ci.
2015. máj. 15. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!