Miért csinálja ezt?
Van egy fiú osztálytársam, aki köszönget nekem sokszor is. Tavaly azt hittem, hogy bejövök neki, mert sokat beszélgettünk meg kereste a társaságom. De utána (mivel eléggé bántó humora van) azt mondta "viccből" hogy utálja a társaságom, vagy valami ilyesmi. Akkor eléggé megbántott, hiába mondta, hogy csak viccelt.
Mostanában is ugyan ezt csinálja, csak én távolságtartó vagyok. Követni szokott, vagy odajön a közelembe, ha a barátnőimmel beszélgetek. Ha beülünk a padokba, és ha megszólalok rögtön rám figyel. Ha jelentkezek órán vagy a mellettem ülőhöz beszélek nyilvánosan, mert a mellettem ülő gyerek (Zolika) mellett ül. Valamikor csak úgy odaült mellém, Zolika helyére, mert kérdeztem tőle valamit és beszédbe elegyedtünk. Igaz, hogy a barátnőim bunkók vele és akkor elmegy. Szerintetek mit akarhat tőlem? 13/L
Ez attól is függ, hogy milyen családi háttere van és milyen környezetben nőtt fel.
Én hasonló voltam (és még vagyok mindig egy kicsit). Nekem nem voltak barátaim, ezért anélkül nőttem fel, hogy a családon kívül más embereket is szerethettem volna. Ennek pedig az lett az eredménye a középiskolában, hogy nem tudtam, hogyan kell másokkal viselkedni, hogyan kell barátokat szerezni, vagy egyáltalán hogyan kell együtt érezni velük. Úgyhogy megesett, hogy amikor valaki szomorú volt, én miattam még szomorúbb lett, mert nem tudtam, hogy mit szabad mondani.
De az azért még az én szemszögemből is durva, ha valaki "viccből" azt mondja, hogy utálja a társaságod. Az ilyen ember bunkó paraszt. Még ha fenn is áll a lehetősége, hogy barátságnál többre tart téged, az ilyen parasztoknak nem érdemes esélyt adni, ha továbbra is így viselkednek. De az is lehet, hogy csak szimplán a szórakozás kedvéért van veled, és tulajdonképpen semmit sem akar tőled, csak beszélgetni.
17/L
Előző vagyok. Nem szeretném túlkomplikálni a helyzetet, főleg mivel nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, de ennek tudatában talán az is lehet, hogy csak véletlenül mondta. Lehet, hogy rossz napja volt, viszont utólag már nem meri bevallani, inkább meg akarja őrizni a "menő srác" imidzsét, ezért mondta, hogy csak vicc volt. Vagy egyáltalán nem erről van szó, csak tényleg nem tudta, hogy ez bántó is lehet. Talán nem tudja, hogyan szabad a lányokkal viselkedni, hiszen biztosan szoktad látni, hogy milyenek a fiúk. Néha még barátilag össze is rugdossák egymást.
Ha tényleg nem csinálja ezt rendszeresen, akkor még lehet, hogy jó ember, bár azt jól teszed, ha elővigyázatos vagy, amíg nem tudsz konkrétumokat a szándékáról. Esetleg egyszer egy óvatlan pillanatban meg is kérdezheted tőle, hogy "Miért szoktál velem foglalkozni?". (Lehet, hogy elpoénkodja, de még az is lehet, hogy ad valami értelmes választ.)
Így, hogy írod, biztosan érdeklődik irántad. De hogy szerelmileg vagy barátilag, azt igazából csak ő tudhatja. Az emberek néha nagyon furák tudnak lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!