Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kocsijával menőző osztálytárs?...

Kocsijával menőző osztálytárs? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Osztálytársam pár hónapja megszerezte a jogsit. Most minden nap azt hangoztatja, hogy kocsival jár. Pl elkésett első óráról, a tanár kérdezte, hogy "lekésted a buszt?" erre ő " nem kocsival járok!" stb. és szinte minden tanárnak hangoztatja. Suliból is leengedett ablakkal és ordító zenével megy el, ott mutogatja mindenkinek. Gondolom nem sokat tett hozzá a kocsi árához, max diákmunkát csinálhatott eddig, abból pedig nehezen jönne ki egy pár éves BMW. Mit lehet csinálni az ilyen nagyképű, bunkókkal?

2014. szept. 12. 19:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Megváltoztatni nem tudod, és igen, menőzik, mert ennyire telik tőle. Lehet, hogy kompenzál vele valamit.
2014. szept. 12. 19:51
 12/29 A kérdező kommentje:
Az, hogy zavar nem egyenlő az irigységgel. Sok értelmes, okos embernek autója sincs (pl az egyik tanár elkezdte bámulni, kb fél perc után ment tovább) szóval nem valami normális dolog, hogy egy tanár aki lediplomázott, tanult az keveset keres, ez meg épp hogy nem bukik meg és aláraknak egy felsőkat. kocsit.
2014. szept. 12. 19:53
 13/29 anonim válasza:
93%
Mondd neki ezt: Attól még, hogy a szüleid a segged alá tolták a Bömbit még csicska vagy. :D
2014. szept. 12. 20:00
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

Én is kocsival járok igaz 600-nál nem volt többe és saját magam kerestem meg rá, de még így is kinéznek sokszor a tanárok.

18/F

2014. szept. 12. 20:37
 15/29 A kérdező kommentje:
Ha nem hangoztatná, és nem villogna vele akkor engem se zavarna, teljesen mindegy lenne, hogy ki vette neki és mennyibe került. Inkább a viselkedésével, a megnyilvánulásaival van problémám.
2014. szept. 12. 20:39
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
Cigány vagy nagyonmenő páwa köcsög a gyerek?
2014. szept. 12. 20:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Magyar. Nem páwa hanem ilyen "laza".
2014. szept. 12. 20:57
 18/29 anonim ***** válasza:
87%
Én ilyenkor azt mondom, hogy nem vagyok rá irigy, de elfogadnám a helyzetét. Ez nem ugyan az, főleg akkor ha ekkora idióta a srác. Engem is fel tudna húzni az ilyen hidd el, belegondoltam és nem tartana sokáig, hogy valamivel belekössek. De ha a szülei megadják neki.... Te sem utasítanád vissza, bár ilyen gyökérnek nem kéne lenni az tény... :D
2014. szept. 12. 21:07
 19/29 A kérdező kommentje:
Persze elfogadnám a helyzetet, de nem lennék a helyébe. Én se utasítanám vissza, de az ilyen dolgokat sokkal szerényebben kellene kezelni, és akkor senkinek semmi baja nem lenne, sőt talán még szimpatikus is lenne. De ez, direkt odaáll a bejárathoz (mikor van még csomó hely a parkolóban) csak, hogy mindenki lássa -.-
2014. szept. 12. 21:18
 20/29 anonim ***** válasza:
Én meg direkt messze állok nehogy megkarcolják a szaromat, meg ne nézzenek ki miatta hogy kocsival járok suliba.
2014. szept. 12. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!