Golyatabor! SURGOS! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Most hetvegen lessz a golyatabor es senkit sem ismerek.Mindenkinek van akivel beszelgetni csak nekem nincs,olyan hulyen erzem magam,mit csinaljak????.Korabban sosem volt problemam mindig konnyen szereztem baratokat,de most valahogy nem megy.Ti hogy szereztetek baratokat 9.-ben???????2014. szept. 4. 09:30
1/5 anonim válasza:
Azért van a gólyatábor h az osztálytársak megismerkedjenek, kicsit összeszokjanak!
Biztos h fogsz ott szerezni barátokat!
2/5 anonim válasza:
Lányom is most volt, ő is nagyon visszahúzódó.Legyél nyitott, próbálj ismerkedni,beszélgetni, aztán majd alakul.
3/5 A kérdező kommentje:
Megprobalom. :))))
2014. szept. 4. 13:43
4/5 anonim válasza:
Annyi, hogy a szobatársammal elkezdtünk beszélgetni, kiismertük egymást, és pár héten belül barátok is lettünk.
Amúgy én full ismeretlenként odamentem, átlagos de minőségi ruhákba, nem nagyképűen mégis mindenki rettentően elutasító volt.
5/5 anonim válasza:
Nyugi. Nem mindenki ismeri egymást, hidd el. A gólyatábor célja a kapcsolatépítés, ne izgulj. Nem vagyunk egyformák, van aki könnyebben barátkozik, van aki nehezebben. Lesz ott hozzád hasonló. Nem tudom hányan lesztek, de én azzal szoktam vigasztalni a lányomat, hogy 30 gyerekből biztos van néhány normális. És tényleg, mindig van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!