Mit csináljak? Hogyan barátkozzak? SEGÍTSÉG!
ne aggódj:) gondolj arra, hogy ott senki sem ismer, nem tudja milyen voltál, nem tudja, hogy zárkózott vagy, mindent újrakezdhetsz:)
nem csak te leszel olyan, aki nem ismer senkit:) próbálj odamenni olyan emberekhez, akiken látod, hogy nem nagyképűek, akik szerényebbek, mint te, és kérdezd meg tőlük, hogy mit gondolnak eddig a táborról, ismernek már másokat, melyik városból, melyik suliból jöttek, és majd megy magától a többi:)
mondjuk ez nem azt jelenti, hogy csak a zárkózott emberekkel ismerkedj, te tudod, hogy milyen emberekkel szeretsz lenni, olyanokat keress magad mellé:)
itt a lehetőség, hogy ismerkedj, úgysem ismernek, szóval csak határozottan:)
Tavaly voltam 9-es. A régi osztályomból 15-en (!) jötteknabba a suliba amibe én, és pont senióki nem került velem egy osztályba. Tudod milyen kellemetlen volt?
Utáltam az egészet. Este amikor már nem lehetett más osztályokkal beszélgetni, csak mi voltunk külön, nagyon rossz volt.
A lényeg hogy már napközbe is az osztálytársakkal barátkozz csak hogy éjjel amikor együtt alszotok a szobában ne érezd magad degennek. Am csapódj hozzá a legnagyobb társasághoz.
Nem vettétek már fel egymást facebookon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!