Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Segítség! Nem bírom a megalázt...

Segítség! Nem bírom a megaláztatást, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régi/új barátaim rosszban vannak velem,és már fáj amiket hozzám vágnak...... eddig nem zavart,de betelt a pohár.....ez a sok megaláztatás nem tesz jót nekem ( pl.: szánalmas vagy, b***** meg, stb.)......és én ezt nem tűröm! nem tudok ezekre mit mondani, mert vagy elkezdek sírni, vagy mégdurvábbat hozzámvágnak .....mit tegyek? :"(
2013. aug. 8. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért ilyen dolgok senkinek sem esnek jól. Osztálytársaid? Hányadikos vagy?
2013. aug. 8. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért!
2013. aug. 8. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha van alapja, akkor gondolkodj el, jól csinálod-e a dolgokat.

Ha nincs, akkor meg ideje értelmes emberekkel barátkozni.

2013. aug. 8. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Akik így bánnak veled, azok nem barátok. Léptesd le őket.
2013. aug. 8. 15:16
 5/10 anonim válasza:
Azért csinálják, mert látják, hogy felveszed! Sz@rd le őket és vágj hozzájuk te is valami még durvábbat!:D Ahogy elöttem is irták állj ki magadért és ne is törődj velük!:)
2013. aug. 8. 15:19
 6/10 anonim válasza:
Az ilyenek nem barátok! Kerüld el őket. Na figyelj rá, hogy mit mondanak. Magyarul, sz*rd le őket!
2013. aug. 8. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük!Azt én is utálom amikor pár méterre tőlem épp rólam beszélnek,de csak egyszerűen le kell szarni. nézz rájuk lenézően,és mosolyogj rájuk gúnyosan!;))
2013. aug. 8. 18:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek hogy önbizalmat adtatok! :)
2013. aug. 9. 14:51
 9/10 anonim válasza:
egyszer én is így voltam pár emberrel, és úgy tettem túl magam rajta, h előző nap, mielőtt találkoztam vele, elgondolkoztam h mit mondhatnék neki vissza. Másnap az egész osztályom előtt úgy kiosztottam, h majdnem hazament sírva... de ez én vagyok... Másik módszer, h verd meg őket :D
2013. aug. 11. 00:12
 10/10 A kérdező kommentje:
naja verjem őket, mi? :D
2013. aug. 12. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!