A 10 éves lányom nem elég szégyenlős, mit csináljak vele?
Szerintem is eljött az ideje a "beszélgetésnek"...
mert számára nem evidens hogy már nem öltözködhet és "nudizhat" mások előtt...
meg kell vele beszélned, hogy kezd nővé cseperedni és bizony az intim szférába tartozik a meztelen test ...
a tesóm is lazán átöltözik bárki előtt ha a melltartó és a bugyi marad
viszont az előtt a srác előtt amivel 9 éve ismerik egymást és jó barátok( söt néha sztem még több is )lazán átvezsik a bugyit és a melltartót is és a fiu is igy van vele ő előtte (mondjuk én előttem se szégynlős egyik se )lazán letolja az alsó gatyót is
mikor el volt törve a srác mind2 keze akkor a tesóm segitett neki nappal mindenhol még a wc-zésbe is ugyhogy sztem ha rég ótta ismerik egymást ezzel nincsen baj
bocsi hogy hosszura sikerült
a két kiskamasz 11 éves
# 5/6
Hát igen barátok extrákkal az biztos.
Nem hinném,hogy 10 évesen ez akkora nagy baj lenne!!
Hidd el,elmondod neki most,és 3 év múlva melltartóba se láthatod!
Annyit mondj neki,hogy a bugyit nem illik mások előtt levenni! Ha pedig azt mondja,hogy nem akar annyit mászkálni az öltözés miatt,akkor kérd meg,hogy forduljon el!
Seggét fürdőbugyiba is látják,főleg,hogy kicsiken sokat csúszkál a fürdőruha,elfordul,felveszi,ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!