Mit csináljak, hogy ne szekáljon állanóan az osztályfőnököm?
A helyzet súlyát figyelembe véve, a helyesírásod, a leírt viselkedésed alapján az osztályfőnöködnek igaza van.
"Megkeptam, mérgesen a helyemre mentem rávágtam a padra és eldobtam a ceruzámat az asztala alá dühömben!"
Ilyet tanár előtt nem csinálunk! Neveletlenség, illetetlenség.
,,Luszta diszó vagyok"
Nem tudjuk biztosan, de lehetséges, hogy igaz, ha nem tanulsz. Rám is, sőt sok mindenkire mondták ezt az iskolában.
:Nem mehetek el óráról betegátogatásra, okmányirodába, és, hogy ha még egy ilyen lesz megvonhatják a családi pótlékot és igazgatóit kapok!
Osztályfőnöki engedéllyel elmehetsz. Nem úgy megy, hogy még van egy órád, és egyszerűen lelépsz. Amíg az iskolában vagy, addig a tanárod/osztályfőnököd ügyel a testi épségedre.
"olási palpír" - Ez tulajdonképpen mit is takar?
Most őszintén? Milyen választ vársz?
Csúnya, gonosz tanárok, mindig csak csesztetnek.
17 évesen mondom, hogy nem csapkodunk a tanár jelenlétében.
Ugyanezekért, az én osztályfőnököm már nem csak osztályfőnöki figyelmeztetést adott volna. Ne hidd azt, hogy neked van a legrosszabb osztályfőnököd, és hogy reggelente csak azért kel fel, hogy téged piszkáljon.
Az iskola elkezdődött, az osztályfőnököknek sok dolga van, nem hiszem, hogy csak téged szekál állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!