Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bejön az osztályfőnököm, mit...

Bejön az osztályfőnököm, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egész órán csak őt figyelem, és mindig róla álmodozom. Tudom, hogy ez nem helyes, mert ő tanár én meg diák, de nem tehetek róla, szerintem beleestem.

Én, L/18 Ő, F/ olyan harminc fölött

2013. nov. 23. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen szinte mindenki átesik. Majd elmúlik:)
2013. nov. 23. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
MINDEN tinilány beleszeret valamelyik tanárába, ettől nem vagy rossz ember. Igazából azon gondolkozz el, hogy neki ezzel mit okozhatsz, hiszen az állását, hitelességét veszítheti el, ha összejöttök, de mivel nagykorú vagy, (és ha ő is érdeklődik) jogotok van egymáshoz (csak nehogy tini trófeának nézzen!!!)
2013. nov. 23. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondd ennek a 30 fölötti +-20 csávónak hogy nem illik kopogás nélkül bejönni.
2013. nov. 23. 22:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Múlt héten is, óra után ott kellett maradnom megbeszélni vele a jegyeket, és szinte izzott köztünk a levegő. Meg tisztára zavarban voltam.

Meg mindig olyan kedves, és olyan jól tud magyarázni. És mindig öltönyben van, és olyan jól áll neki. A haja is mindig olyan szépen van fésülve. Olyan tökéletes....

Csak az a baj, hogy van barátnője, van is egy gyerekük, de asszem nem házasok. Ráadásul ő is ott tanít a suliban, illetve most a nő otthon van a gyerekkel. De nem értem mit szeret abban a nőben, ronda is, meg egy hisztis p*csa. Kilencedikben ő volt a matektanárom...

2013. nov. 23. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Felőlem aztán ajtóstul is beronthatna hozzám, engem az se zavarna... :D
2013. nov. 23. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Térdelj le elé és szeresd!
2013. nov. 23. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha bejön, küldd ki.
2013. nov. 24. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!