Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Eltűnt az osztályfőnököm fia!...

Eltűnt az osztályfőnököm fia! Csináljak egy videót, és tegyem fel a you tube-ra, vagy nagyon mérges lesz ezért rám?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnököm fia eltűnt! Mindenki megtesz mindent! A facebook-on mindenkinek meg lett osztva! A kérdésem az, hogy csináljak-e egy videót az eltünéséről, vagy mérges lenne rám: Úgy gondoltam, hogy a zene alatt jönnek elő a mondatok, majd ezt lementeni, feltenni a you tube-ra, ahol mindenki láthatja. Jó ötletez vagy nem?

A gyerek egyetemista, Hétfőn tűnt el. Miskolca igyekezett a vonattal, hogy beiratkozhasson az egyetemre, de se a kollégiumba, nem érkezett meg, se pedig a szobatársai nem látták. Azóta semmit nem hallottunk róla!

Ez nem kamu kérdés. Higgyétek el! Be se jött ma az ofő, és az egész héten nem fog!

2013. szept. 4. 20:14
 1/6 anonim válasza:

Szia. Szerintem először kérdezd meg róla a tanárodat, mielőtt bármit is feltöltesz a netre!

Meg miért pont egy videót? nem értem az összefüggést.

Inkább csinálj egy posztot facen, és oszd meg, azt többen nézik szerintem, mint az ilyen eltünős videókat.

2013. szept. 4. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Facen már van egy ilyen eltünős poszt! Megkérdeztem a tanáromat, egyenlőre még nem válaszolt rá. Azért néznék meg you tube-on mert van 40 feliratkozóm, (tudom nem sok) továbbá egy több 10,000-es nézettségű videóm, amire kitehetem, hogy keresünk egy eltűnt személyt klikk a vidiért ide. Vagy ha már az a 40 feliratkozó megnézi és megosztja, már azzal is előrébb vagyunk!
2013. szept. 4. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is a facebookon próbálkozz. Egyébként, nem egy Péter nevű fiúról/fiatal férfiről van szó? Mert ha igen, apró jó hírként mondom: BAZ megye kisebb településeinek lakói, az én ismerőseim is ezerrel osztják a képet. Kérlek, írd meg a fejleményeket privátban, már a szívemen viselem az eltűnt, számomra idegen fiú sorsát.

2013. szept. 4. 20:31
 4/6 anonim válasza:

1-es vagyok. Küldj linket ide, vagy privátba a facebookos posztról, és én is megosztom.

Nekem is van sok olyan ismerősöm, akik ilyen vörös keresztesek, meg ilyeneket osztanak meg, hátha segít valamiben.

2013. szept. 4. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt tanárom fia... nagyon meglepődtem mikor láttam facebookon.

Telefont sem veszi fel vajon? Nem is tudják sehogy elérni? Email, facebook, sms, valami?

2013. szept. 5. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Meglett a gyerek, most már meg lehet nyugodni. Jól van. Köszi mindenkinek a megosztást
2013. szept. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!