Eltűnt az osztályfőnököm fia! Csináljak egy videót, és tegyem fel a you tube-ra, vagy nagyon mérges lesz ezért rám?
Az osztályfőnököm fia eltűnt! Mindenki megtesz mindent! A facebook-on mindenkinek meg lett osztva! A kérdésem az, hogy csináljak-e egy videót az eltünéséről, vagy mérges lenne rám: Úgy gondoltam, hogy a zene alatt jönnek elő a mondatok, majd ezt lementeni, feltenni a you tube-ra, ahol mindenki láthatja. Jó ötletez vagy nem?
A gyerek egyetemista, Hétfőn tűnt el. Miskolca igyekezett a vonattal, hogy beiratkozhasson az egyetemre, de se a kollégiumba, nem érkezett meg, se pedig a szobatársai nem látták. Azóta semmit nem hallottunk róla!
Ez nem kamu kérdés. Higgyétek el! Be se jött ma az ofő, és az egész héten nem fog!
Szia. Szerintem először kérdezd meg róla a tanárodat, mielőtt bármit is feltöltesz a netre!
Meg miért pont egy videót? nem értem az összefüggést.
Inkább csinálj egy posztot facen, és oszd meg, azt többen nézik szerintem, mint az ilyen eltünős videókat.
Szia!
Szerintem is a facebookon próbálkozz. Egyébként, nem egy Péter nevű fiúról/fiatal férfiről van szó? Mert ha igen, apró jó hírként mondom: BAZ megye kisebb településeinek lakói, az én ismerőseim is ezerrel osztják a képet. Kérlek, írd meg a fejleményeket privátban, már a szívemen viselem az eltűnt, számomra idegen fiú sorsát.
1-es vagyok. Küldj linket ide, vagy privátba a facebookos posztról, és én is megosztom.
Nekem is van sok olyan ismerősöm, akik ilyen vörös keresztesek, meg ilyeneket osztanak meg, hátha segít valamiben.
Volt tanárom fia... nagyon meglepődtem mikor láttam facebookon.
Telefont sem veszi fel vajon? Nem is tudják sehogy elérni? Email, facebook, sms, valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!