Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Direkt csinálja ezt az osztály...

Direkt csinálja ezt az osztályfőnököm?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hosszú a történet, bocsi!

Még tanév elején volt egy fiú aki nekem kicsit több volt mind barát és ő ugyan ezt mondta rólam, ezért mikor kiderült miket mondott rólam (nem túl szép kifejezések), indulatból olyat írtam neki Viberen, amit nem kellett volna. Csak ennyit hogy fa*zfej. Ezt meglátta az anyja, aki (ki tudja miért) bement az ofőhöz, hogy az ő arany fiacskáját bántották... Azt állította, hogy temérdek ilyen üzenet volt, még Facebookon is. csak az a gond, hogy nekem NINCS Facebookom... Az egy másik lány, aki nagyon sok olyat írt annak a fiúnak (okkal mondjuk, de mindegy), csak a kedves anyuka engem jegyzett meg, ezért az osztályfőnök pedig az osztály előtt elmondta az esetet (név nélkül), én akkor még nem tudtam hogy én vagyok, mert.... Egyszerűen nem gondoltam. Most az ofő elültetett szinte mindenkit, hogy minden órán úgy üljünk, mert rosszak vagyunk. Engem (tuti, hogy direkt) a mellé a fiú mellé, akivel az ominózus eset történt...

Két kérdés

1. A sulinak ehhez az ügyhöz mi köze van??????(privátba írtam, erre azzal jön a tanár, hogy mindenki láthatja... Aha... Persze)

2. Miért ültetett pont a mellé a fiú mellé szerintetek?

11/L

2014. febr. 17. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
A sulinak tényleg nincs semmi köze ehhez, vagy passz, de nekem is beszóltak egyszer tanárok, hogy azonnal töröljem a hozzászólásomat egy kép alól, ami nem mellesleg az én saját fényképem volt.. Gondolom azért ültetett a fiú mellé, hogy legyetek megint jóban. Általában ez megy a tanárok fejében, hogy az összes gyereknek szeretnie kell a másikat.
2014. febr. 17. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Hú..Én 12 vagyok,és tudom milyen gáz,hogyha szülők,tanárok, "beleszólnak" abba,hogy milyen életet élsz a világhálón.De szerintem kérdd meg egy-két olyan osztálytársadat,akik melletted állnak,hogy "tanuskodjanak",hogy neked nincs Facebook-od.Vagy ha ilyen nincs,akkor a szüleidet.És,figyu,én megértelek.Mindenki követ el dühébe hibákat,és te is DÜHÖDBEN tetted.És szerintem a fiúnak elkéne gondolkoznia,hogy miért írtál ilyet.Meg mi az,hogy tégedt jegyzet meg????Bakker,a gyerek csak tudja,hogy kivel csetelt,könyörgöm...

Ha még gáz van írj privit.

2014. febr. 17. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Anyu bement már fogadóórára, és mondta hogy nincs Facebookom. Az még ok, ha a szüleim beleszólnak, na de suli!!!!!!! És a drága anyukának honnan jött az ötlet, hogy bemegy egy tanárhoz?!

Köszi a válaszokat!

2014. febr. 17. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát az mondjuk én se értem.

(utolsó)

2014. febr. 17. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Az egész világnak mi köze ahhoz amit te csinálsz? Te meg csak nyugodtan ott és azt teszel amit csak akarsz. Nem? Mert már neked 3 láthato szörszál van a pi-ádon!
2014. febr. 17. 23:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Én se értem, de ha már az anyuci árulkodni akar, akkor miért a tanárhoz megy be????????? Mondja meg a szüleimnek...
2014. febr. 18. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Ja, meg az ofő nagyon kedvesen ezt monda: "ezeket a lányokat csak "arra" használják"

Igaz hogy 11 éves vagyok...

2014. febr. 18. 18:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés. Ez nem ehhez a tanárhoz kapcsolódik, hanem másikhoz.

Ma ének óra előtt szokás szerint mindenki állatkodott a folyosón, stb...

A tanár becsöngetéskor megjegyezte, hogy nem vagyunk normálisak, meg mindek, mikor az ő osztályából az egyik gyerek belehugyozott a tesiöltöző kukájába több ember előtt.... Igaza van abban, hogy MI nem vagyunk normálisak????

2014. febr. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!