Mit tegyek? Van egy cigánylány a suliban, aki szinte terrorizál. Többi lent
Figyelt kérdés
Tavaly jóban voltunk, de aztan kitalálta a huga, hogy r***nc vagyok, es azota hangosan mondogatja a suliban (de csak akkor ha ott van mellette a huga vagy a barátnői) h k***a vagyok r***nc stb. Ráadasul egymassal szembe van a termünk es szünetben bezárják, igy pont becsengetéskor ők is allnak a teremnel, es közbeen jár a szája, h r**anc vagyok meg ilyenek. Idősebb is nalaam. Annyira ciki. Az osztalytarsai meg jot röhögnek rajta :/ Ha elmondanam anyanak az csak olaj a tűzre. Mit tehetnëk?2014. szept. 2. 20:01
11/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még mindig mondogatja a magáét...
2014. szept. 19. 21:21
12/27 anonim válasza:
Amíg hagyod magad, addig sajnos nem száll le rólad...
13/27 anonim válasza:
Le kell szarni, engem is baszogattak a lényeg az hogy ne süllyedj le hozzá ! Mert abból hamar az lehet hogy behívja a cshaládot. Sajnos a legkézenfekvőbb dolog az lenne hogy kimetszeni a nyelvét és akkor csöndesebb lenne. Te többet érsz mint az egész családja ^^ Mellesleg megkérdezhetem hanyadikos vagy?
14/27 A kérdező kommentje:
10.-es. Ő meg végzős.
2014. szept. 26. 19:15
15/27 anonim válasza:
Még mindig cseszeget? Még nem vert meg?
16/27 A kérdező kommentje:
Még mindig...nem vert meg. Behúznék neki egyet legszivesebben, de abbol még nagyobb botrány lenne.
2014. szept. 28. 12:45
17/27 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy meg tudnád verni.
18/27 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. okt. 1. 18:11
19/27 anonim válasza:
Mert a cigány csajok elég rutinos verekedők és nem félnek használni az erejüket.
20/27 A kérdező kommentje:
Még mindig nem szált le rólam. Már az osztályfőnökömnek is beszelt rolam az egesz osztalya előtt...
2014. nov. 30. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!