Mi legyek farsangon? Főleg lányok!
Oké, mielőtt még felháborodnátok, hogy az még nagyon messze van,igen tudom, hogy tényleg messze van, de nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni.
Na szóval szeretnék valami különlegeset és lányosat(de semmiképpen sem hercegnőset)
Tavaly például Júlia voltam (a Rómeó és Júliából), persze nem akarom ugyan azt. Arra gondoltam, hogy lehetnék cigány lány. Szerintetek jó ötlet? (7.-es vagyok)
Lehetnél vámpír... Nagyon jó vámpírfogakat lehet venni,h hozzá művért... és az olyan jellegzetes... Mármint nem könnyű elrontani. :D Az felismerhető. Vagy mondjuk lehetnél cica, vagy az sem rossz, ha beöltözöl fiúnak. Szerintem az is jó ötlet. :) Vagy vlami jellegzetes női karaktert is megragadhatnál, valami hírességet... Taylor Swift-nek a sapija a "22" című számáról, a haja és a stílusa nagyon jellegzetes. :)
Vagy ott vannak a sablon dolgok, mint pl. a rocker felszerelések esetleg ügyvéd vagy ilyesmi... Hippi?
Én eldöntöttem, hogy vagy hippi vagy srác leszek, nekem ez a kettő nagyon jó ötletnek tűnik. :)
Leírom, hogy én mi voltam az elmúlt években, nagy sikereim voltak vele :)
Hippi lány - virágos hajcsat, batikolt póló, peace jel az arcodra, szakadt farmer, sok gyűrű és gyöngysorok
Pantomimes - fehér arcfesték, vörös rúzs, fekete szemcerka (ez a smink) fekete nadrág, fekete/fekete-fehér csíkos hosszú ujjú felső, piros kendő a nyakadba, fehér kesztyű
Cigány lány - gondolom a jelmezt itt ki tudod találni
Vaaagy, ha poénosra akarod fogni a dolgot, akkor lehetsz csillagfejű csavarhúzó. Szerintem nagyon vicces. Munkásruha, csillag a fejedre és egy csavarhúzót madzagra kötve húzol magad után. :)
szerintem lehetnél görög istennő pl. Aphrodité ( szépség és a szerelem istennője) elég valami lepedő és az magad köré tekered meg koszorú a fejedre pl borostyánból. :)
Ha a cigány lánynál tartasz akkor lehetnél fekete nő. Ehhez a bőrödet sötétbarnára megcsinálod (mi úgy csináltuk: csokoládépor + bármilyen krém, így könnyen magadra kenheted) Bármilyen nyári ruha.
Köszönöm a válaszokat!
Igen a görög istennőre már gondoltam,csak sajna vallásos suliba járok és nem hiszem, hogy illene annak beöltözni...
Szerintem a rasszodnak és régiódnak megfelelően :
Viselet ( hagyomány ) őrző.
Ez ma úgyis divatos is,
a vallásos sulit sem üti,
meg csinos is tudsz benne lenni.
Ajánlom példának a '15ös Szekszárdi szüreti fesztivál
fellépői viseletét, p: Bartina NépTánc Együttes.ét.
A NeLégyBirkaHu.n is találsz hozzá viselet készítőket, ha nem bízol abban, hogy jól eltalálod. :)
Jó van benne pár brutális, igaz.
Viszont vannak közte egész szép, még idén is hordhatók.
Általában pendely vagy bugyi, 5-7 alsó+1szoknya, és egy szoknya előke, ritkán van hozzá harisnya ( hűvös időkre )
és egy szép felső, egy gyöngy nyakék, és
a párta : általában motívumos, kevésbé gyöngyös.
Ez p a magyar leányoké.
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!