Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek hogy elfogadjanak?...

Mit tegyek hogy elfogadjanak? Beilleszkedjek? (17/L)

Figyelt kérdés

Sose voltam az a ta.pló , nem tudok másokkal lenéző lenni. És modortalan. Nem beszélek csúnyán. Soha. Nehéz mindennap mosolyogni,mintha nem fájna. Unom már hogy mindig én vagyok az a lány,akit naponta 20 ember piszkál. A csendes,visszahúzódó jó kislány akinek alig vannak barátai. Ha rendes vagy valakihez, az 1000% hogy hátba szúr.

Idén , újból akarok "kezdeni" mindent. Hogy illeszkedjek be úgy hogy ne menjen a tanulmányi átlagom rovására? (Mert az az elsődleges, és Isten bizony azt nem kockáztatom) . Nem akarok a tanároknak beszólogatni,vagy órán nem arra figyelni amire valójábam kell. Hogy érjem el azt,hogy legalább elfogadjanak és hagyjanak békén ha nem is kedvelnek? Náluk el vagyok könyvelve. Nem szeretem őket,de még két év hátra van. S unalmas mindennap hallgatni a megjegyzéseiket, a kritikát, hogy milyen csúnya vagyok, a gúnyneveket, stb. Nem akarok lesüllyedni a szintjükre, inni,cigizni. Csak egy elfogadható 'kapcsolat' lenne köztünk. Hogy nem szólunk egymáshoz. Sokan nem kedvelnek, mert más vagyok, például nem kenek magamra 20 kg sminket, és vagy nem tornyozom fel a melleim. Számomra más dolgok sokkal értékesebbek. Azt bírom,hogy csoportjába támadnak,falkába mint az állatok mert egyedül gyávák. Kell hozzá 4-5 ember utánfutónak. Ha valami baja van velem az illetőnek azt a szemembe kellene mondania, elvégre úgy lenne egyenes. Ha néha napján meg valaki normális közülük,például most udvarol egy srác. Elmondása szerint "nem mert hozzám oda jönni"! Nem tudok neki hinni. Miért pont én kellek neki? Szemüveges vagyok, sokszor van pattanásom, könnyen kócos lesz a hajam. Mert az iskolába megyek,nem pedig divatbemutatóra. Más hova kell a tűsarkú,meg ez meg az.

Rettentően magabizros, egoista, aztán mondta a látszat néha csal. Ilyennek kell lenni, hogy tiszteljenek.

Valahogy nem megy, úgy érzem szivat.

Mit csináljak. Szerintetek?

2014. aug. 27. 19:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs velem, ápolt,és tiszta. De minek engem akar mondjuk a srác is? Ha bárkit megkaphatna Ő? Hisz a 'legmenőbb' szinte a suliba. Mondjuk idén végzett. Ha bedőlök neki, mert ne adj isten hazudik, akkor beégetne. Félek tőle, bár egy ideje tetszik már. ( Amiről ő tudtomnal nem tud,hisz senkinek nem mondtam el) De szerinte:"látni rajtam"!
2014. aug. 27. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, lehet az emberen "látni rajta" az ilyet.

Hát nem kell neki hinni, vagy nem hinni. Ha beszélget veled, beszélgess te is. Ismerd meg. Idővel eldöntheted, hogy tényleg igazat mond, vagy csak szívat.

2014. aug. 27. 19:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Kiderül majd, csak félek mert poént tudna belőlem csinálni. Így is elegen piszkálnak.
2014. aug. 27. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Annyit mondasz, hogy "a külseje tetszik, de ez nem jelent semmit". Ebből nem lehet poént csinálni. Egyébként sem érdeke mindenkinek, hogy szívassa a másikat. A legtöbb ember normális. Vigyázz, ne így állj hozzá mindenkihez.
2014. aug. 27. 19:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor adok neki egy "esélyt" megismerni. Csak "megijeszt" mert vagy 3-szor akkora mint én, építi magát. Ő meg tényleg bármelyik lányt megkaphatná.
2014. aug. 27. 19:24
 6/10 anonim válasza:
Teljesen magamra ismertem nekem sincs egy "barátom" sem. soha nem is volt. a szüleim mindig azt mondták, hogy valami jobb készül számomra mint a többieknek és azon lepődtem meg, hogy igazuk lett. Igaz hogy még most sem fogadtak be de már 13 évesen eldőlt a sorsom ami nem egy rossz dolog gondolj erre és ne foglakozz velük és néhány év múlva hozzád fognak menni segítségért meglátod. rajtam is nagyon meglepődtek. és amit a fiúrol említettél én adnák neki esélyt de nem bíznék meg benne csak ha már teljesen meg győződtem arról hogy teljesen megbízható. remélem segítettem ez csak az én véleményem most már én sem foglalkozom velük de ha unatkozol vagy ilyesmi írj már ha nem ciki egy 13 évesnek írni :)))
2014. aug. 27. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
egyaltalán nem az, ők elnézik ahogy felmegy az ember, de szerintem azért mert valaki tanul, nem kéne kiközösíteni. :-). a fiú 19 éves, gyakran látogatta az igazgatóit olyan rossz volt. Sok butaságot csinált. Teljesen más stilus. Olyanokat mondd hogy:"te hozzám tartozol,elfogom érni hogy szeress, ha valaki piszkál az velem húz ujjat. Te az enyem vagy, és nem foglak adni senkinek"! Stb. azt mondom majd eldől.
2014. aug. 27. 19:33
 8/10 A kérdező kommentje:
most érettségizett, valami edző suliba vették fel, de elvileg még sem megy oda. Elment dolgozni,mint parkolóőr, míg nem tud jelentkezni rendőrnek. Valami 2 éves képzésre. Na én ehhez sajnos nem értek,nem tudom hogy van ez. Azt mondta mindennap befog nézni suli után hozzám.Be jön majd.
2014. aug. 27. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó dumája van :)
2014. aug. 27. 19:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát van neki.
2014. aug. 27. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!