Holnap lessz rajz és matek potvizsgám,6-dikos vagyok és nagyon félek, hogy mi lessz meg hogy lessz, Valaki mondja el hogy hogy szokot menni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 10:22
1/7 anonim válasza:
ezt iskolája válogatja...
pl matekről hallottam ezeket:
bement a diák...
"maga mit keres itt?"
"pótvizsgára jöttem"
"mi a neve?"
"XY"
"rendben átment"
(viccen kívül!)
volt olyan akinek meg kellett oldani pár egyszerű feladatot...
és végül volt olyan hely ahol komolyan vették és rendes komoly feladatokat kellett megoldania...
szóval iskola/tanár függő a dolog...ja meg, hogy milyen kapcsolatban vagy a adott tanárral...
2/7 anonim válasza:
Izgulni felesleges, tanulni meg már úgysem tudsz rá, nézd át a nagyon fontos dolgokat, remélem sikerülni fog a vizsgád. Mellesleg rajzból igen nagy szemétség megbuktatni valakit. A vizsga amúgy olyan, mint általában, csak többben vannak, talán hárman.
3/7 anonim válasza:
Rajzból nem is lehet buktatni tudtommal, mivel készségtárgy. Vagy azt a törvényt már eltörölték?
Magyarból meg hogyhogy nem buktál meg?
4/7 anonim válasza:
Én látom, hogy igyekeztél ügyelni a helyeírásra. De a "lesz" szó az miért van két sz-szel írva szerinted? Helyesen 1 sz-el írjuk, így: lesz.
7/7 anonim válasza:
tanulj és nem kell pótvizsgázni
lesz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!