Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Holnap lessz rajz és matek...

Holnap lessz rajz és matek potvizsgám,6-dikos vagyok és nagyon félek, hogy mi lessz meg hogy lessz, Valaki mondja el hogy hogy szokot menni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

ezt iskolája válogatja...

pl matekről hallottam ezeket:

bement a diák...

"maga mit keres itt?"

"pótvizsgára jöttem"

"mi a neve?"

"XY"

"rendben átment"

(viccen kívül!)

volt olyan akinek meg kellett oldani pár egyszerű feladatot...

és végül volt olyan hely ahol komolyan vették és rendes komoly feladatokat kellett megoldania...

szóval iskola/tanár függő a dolog...ja meg, hogy milyen kapcsolatban vagy a adott tanárral...

2014. aug. 25. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Izgulni felesleges, tanulni meg már úgysem tudsz rá, nézd át a nagyon fontos dolgokat, remélem sikerülni fog a vizsgád. Mellesleg rajzból igen nagy szemétség megbuktatni valakit. A vizsga amúgy olyan, mint általában, csak többben vannak, talán hárman.
2014. aug. 25. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

Rajzból nem is lehet buktatni tudtommal, mivel készségtárgy. Vagy azt a törvényt már eltörölték?

Magyarból meg hogyhogy nem buktál meg?

2014. aug. 25. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én látom, hogy igyekeztél ügyelni a helyeírásra. De a "lesz" szó az miért van két sz-szel írva szerinted? Helyesen 1 sz-el írjuk, így: lesz.
2014. aug. 25. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
helyesírásra :)
2014. aug. 25. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
hogy ment?
2014. aug. 25. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

tanulj és nem kell pótvizsgázni

lesz*

2014. szept. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!