Szerintetek érdemes ezzel megpróbálkozni a suliban?
Nos, a helyzet az, hogy jövőre ballagok el általánosból... és hát tudom, hogy kiment a divatból meg minden, de én szeretnék egy emlékkönyvet bevinni a suliba és körbeadni. Ha nem is rajzolnak bele, de legalább valami kis idézetet/ gondolatot írnának bele és aláírnák a nevüket.
És szerintetek ciki lenne, ha megkérnék erre néhány számomra kedves tanárt is? Elvállalnák?
Manapság mennyire kaphatóak erre a 14 év körüliek, továbbá szerintetek tanár is elvállalná a dolgot?
Mert az egy dolog, hogy én vevő lennék a dologra, és szívesen venném, ha megkérnének, de a többiek...
Szerintem nagyon jó kis ötlet!
Főleg ha jól érezted magad az évek alatt.
Bár ballagáson nem igazán szokott erre idő lenni és mindenki menne utána a dolgára.Szóval nem hiszem,hogy "sorba állnának",hogy ezt megtegyék.De nyugodtan bevihetnéd év közben is és a ballagásodkor is.Biztosan szívesen írnának bele a tanárok is és a barátaid is.Én legalábbis nagy örömmel!:)
Nem a ballagás napján gondoltam, mert az úgy nagy hülyeség, olyankor már inkább fényképezkedni meg búcsúzkodni szoktak, hanem folyamatosan tanév közben.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!