Felvállaljam az új suliban hogy biszexuális vagyok? 💋
Új iskolába készülök, konkrétán gimnáziumba, azon belül is 9-ik be.
Megismertem a nyáron néhány osztálytársam, értelmesnek tünnek, nem tudom öket zavarná-e.
Viszont a suliban lévö 200 embert nem ismerem, szerintetek bántanának azért mert biszex vagyok?
Vissza utasítanának?
Valakinek élt át ilyet? Melegek, leszbikusok? bi-k?
15f
Ha pl van azonos nemű párod épp, vagy csak úgy érzed, hogy neked úgy jobb, akkor mond el.
Valaki ide röfögte, hogy 15 éves biszex juj, te honnan tudod, hogy hetero vagy?
"Ha visszont saját kis döntésed volt"
Ez nem döntés kérdése, kb. 2 éve tudom hogy valami nincs rendben.
Azért kérdeztem, mert mivan ha lesz egy lány de nem szeretnék összejönni vele, mert a fiuk jobban vonzanak.. akkor mit mondjak?
Akkor megmondod, hogy ne haragudj, nem tetszel...bár a lányok ezt kimondás nélkül is leveszik.
Figyelj, 3 évet nehezítenél meg magadnak, ha nagyon fel akarod magadat tárni, akkor max utolsó évben.
15:13 - avagy utolsó
Az, hogy a lányok és a fiúk is izgatnak, de a fiúk hoz közelebb állok..
De fiúkat hogyan válasszam ha közben a lányok is tetszenek ill. felizgatnak?
Hát, arra jutottam inkább nem mondom el, köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ne mondd el, ez nem tartozik senkire, csak rád.
17/f
nincs hozzá túl sokk közük és ha lennék is akiket nem zavarna/nem érdekelne a dolog még akkor is belédkötne egy-két nagyokos.
csak feleslegesen hoznád magad szar helyzetbe ha nyíltan kimondod ha majd lesz egy olyan baráti köröd akikkel tudni fogod hogy nem zavarja őket akkor talán de még akkor is csak óvatosan!
semmi közük nincs a nemi identitásodhoz és valószínűleg úgyis csak pár pletykafészket érdekelne a dolog.
ismerek egy olyan lányt aki a saját neméhez vonzódik. ő most 20 éves és amikor középsuliba került elmondta egy osztálytársának akiben azthitte megbizhat másnapra már a fél suli tudta. nem csak a diákok hanem a tanárok is megkülömböztették. undorodva néztek rá a tanárok mikor elmentek mellette a folyoson és az egyik tanár még ki is jelentette hogy ő direkt rossz jegyet fog adni neki mert a saját neméhez vonzódik. szerintem ne válald fe.
egyébként itt érheted el őt:
tőle nyugottan kérdezhetsz ilyen dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!