Felvállaljam az új suliban hogy biszexuális vagyok? 💋
Új iskolába készülök, konkrétán gimnáziumba, azon belül is 9-ik be.
Megismertem a nyáron néhány osztálytársam, értelmesnek tünnek, nem tudom öket zavarná-e.
Viszont a suliban lévö 200 embert nem ismerem, szerintetek bántanának azért mert biszex vagyok?
Vissza utasítanának?
Valakinek élt át ilyet? Melegek, leszbikusok? bi-k?
15f
Szerintem nem érdemes ezt világgá kürtölni, tapasztalatból mondom. Még anno én is együtt jártam egy lánnyal, nem zavartattuk magunkat, volt, hogy amikor kézen fogva sétáltunk megláttak az osztálytársaim az utcán, pár hét alatt elterjedt a suliban, mindenki rólunk beszélt. Akkor még, mint afféle kamasz kicsit még élveztem is, hogy a középpontba lehetek, de aztán eldurvultak a dolgok, a végén még a tanáraim is erről sutyorogtak. Én is kilencedikes voltam akkor. Egy évig bírtam abban a suliban, aztán iskolát váltottam. Azóta eltelt jó pár év, jelenleg élettársi kapcsolatom van egy férfival, a nők már egyáltalán nem érdekelnek. Lehet, hogy 5-10 év múlva te is így leszel vele, ilyen fiatalon az embernek megbolondulnak a hormonjai, nem fejlődött még ki rendesen a szexualitása, ráadásul mindenki kicsit különleges és más akar lenni, mint a többiek. Szerintem mindenképpen várj ezzel még pár évet, ha majd 20 évesen is ugyanúgy érdekelnek a fiúk, akkor már nyugodtan felvállalhatod, persze csak ha nem félsz, hogy kirekeszt a társadalom. Ha most elmeséled mindenkinek, rengeteg megaláztatásban lesz részed, és csak hülyét csinálsz magadból, akárcsak én.
24/L
Ne!
Magaddal csesznél ki.
Nem szabad egy közzöségben kinyílvánítani hogy milyen is vagy valójában az emberek nem fogadják el az olyan embereket akik egy kicsit is mássabbak az átlagnál .meg vetik ,nem foglalkoznak velük,bántják,megalázzák .
Többségükben nem lehet bízni sőt senkiben sem lehet 100% -osan megbízni ha nem mondod el senkinek sem akkor az lesz a te kis titkod . Ne hogy az legyen hogy megbízol egy személyben és ő elmondja mindenkinek. A lányok valószínűleg nem foglalkoznának veled mert attól tartanának hogy ki akarsz velük kezdeni ,a fiúk se foglalkoznának veled mert a legtöbbjük furának és eltaszítónak tartják hisz ez a természetes reakció .
Ha tényleg ilyen problémád van nem tehtsz róla így születtél . Ha visszont saját kis döntésed volt akkor ne akard magadra felhívni a figyelmet és tarsd meg magadnak ezt a dolgot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!