Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor velem van a baj?

Figyelt kérdés

Biszexuális tini lány vagyok elég fiatal 15 éves. Nem olyan rég elmondtam a barátaimnak, és emiatt sokat elvesztettem. Van aki szerint

Gusztustalan vagyok. Nem értem velem van a baj? :(

2014. aug. 8. 09:59
1 2
 1/14 KnightBalazs ***** válasza:
Hát nem mindenki fogadja el. De én nem mondanám gusztustalannak bár nem járnék egy bisex lánnyal.
2014. aug. 8. 10:01
 2/14 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
Nem csak még kis éretlenek vagytok, majd rájönnek, hogy gáz amit csinálnak. Akkor lenne baj ha fiú lennél ugyanebben a helyzetben.
2014. aug. 8. 10:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, mert 15 évesen nem az kéne, hogy a témád legyen, hogy kivel kefélsz kivel nem. Én 15 évesen DrognBall kártyát gyűjtöttem és kidoboóztam az udvaron, nem pedig azzal kísérletezgettem, hogy nővel dugni jobb-e mint pasival és ha igen, akkor juhé bi vagyok.
2014. aug. 8. 10:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Tudod a szexuális beállítottságot,senki nem szokta csak úgy kikiabálni.Én sem mondom el senkinek hogy mi folyik a hálószobába,még ha hetero is vagyok,mert nem tartozik senkire.
2014. aug. 8. 10:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt nem kéne,hogy a barátaid elhagyjanak,mivel erről nem tehetsz,hogy ilyen a szexuális beállítottságod.Vigasztald magad azzal,hogy akiket elvesztettél,nem is voltak igazi barátaid..
2014. aug. 8. 10:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Úgylátom nem jól fejeztem ki magam. Nem az történt hogy le akarok feküdni egy lánnyal és csak ki akarom próbálni, hanem lányhozilletve fiú hoz is fűztek már komolyabb érzelmek és ezt elmondtam nekik, tanácsot kérve, hogy felvállalják e ezt. Erre az volt a reakció, hogy fújj milyen gusztustalan ember vagyok, beteg és fél tőlem hagyjam békén.
2014. aug. 8. 10:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Tényleg egy borzasztó ember vagyok igazad van nem kellet volna ilyet csinálnom, igazuk van nem érdemeltem meg őket. Bocsi,hogy azt vártam itt azt mondjk nincs velem semmi baj. :(
2014. aug. 8. 10:11
 8/14 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
Pedig nincs, aki pedig válaszol legalább ne egészítse ki a sztorit olyannal ami benne sincs.
2014. aug. 8. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Alapjáraton az a gond hogy elmontad,senkire nem tartozik ez,mindenkinek föl kell vállalnia ami,de nem kikiabálva a világnak.Nem vagy emiatt gusztustalan,csak hülyeséget csináltál.
2014. aug. 8. 10:15
 10/14 Misa-chan55 ***** válasza:

Most irta hogy csak a baratainak mondta el nem a vilagnak!

Amugy normalis dolog. Nekem a legjobb baratnom bisex a novere leszbikus es ott merek naluk aludni, nem undorodom toluk stb. Ugyan olyan emberek mint mi. Nem mi valogatjuk a szerelmunket sem hogy ki utan vonzodunk.

Nincs veled baj. Keress egy olyan tarsasagot amiben ezt elfogadjak.

2014. aug. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!