Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élőben közeledik, neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben közeledik, neten kevésbé kérdez, de néha ő is rám ír, hogy mi van velem. Miért lehet ilyen a lány?

Figyelt kérdés
Eléggé furcsa, mert személyesen gyakorlatilag ő kezdeményezett érintésekkel, meg ő sem húzódik el, ha én érintem meg őt. Viszont ha neten beszélünk, rendszerint én kérdezgetem (próbálok ténylegesen ismerkedni vele), ő nem nagyon kérdez engem. Amúgy meg elég gyakran ír rám ő is, hogy mi újság velem stb. És nem néztem volna ki belőle, de már vagy 2 hónapja azon görcsöl, hogy ő képtelen megírni egy beadandót, ő nem ért ehhez, de a tanárnak is fél írni, hogy akkor most mi legyen, az életben meg teljesen más oldalát láttam eddig. Nem igazán értem őt, elvileg nem vagyok számára közömbös, de ő nem kérdezget engem, mintha nem akarná, hogy lelkileg túl közel kerüljünk egymáshoz, vagy nem tudom, meg itt van ez a dolgozatügy is, régen letudhatta volna, vagy minimum megkérdezi a tanárt, ehelyett ezen rugózik már hetek óta, és fél, hogy mi lesz vele, élőben meg magabiztosnak tűnik. Nektek mi a véleményetek, szerintetek milyen típusú ember lehet ő? Én túlságosan elfogult vagyok, ezért is lenne jó mások véleménye, előre is köszönöm.

2014. aug. 3. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
ahogy írtad, mivel más dolgon" görcsöl", nem képes más dolgokra pl. a veled való kapcsolatépítésre koncentrálni. Talán, ha a beadandót letudja, akkor jobb lesz a helyzet. Viszont lehet máskor is ilyen szorongós. (sokan kifelé magabiztosnak tűnnek, de belül szoronganak, mondjuk ha ezt veled megosztja, akkor közelebb érezhet magahiz, mint egy atlag ismerőst.)
2014. aug. 3. 22:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, amíg nem volt a beadandó, akkor is mindig így csinált. Élőben szó szerint egymás nyakában lógtunk (nem tapiztam, de bizonyos határon belül mindent engedett, kézfogást, simogatást, ölelést), neten meg "hallgatag" volt. Mondjuk én próbáltam neki segíteni, többször mondtam neki, hogy beszélje meg a tanárral, adtam neki tippeket is, de furcsa volt, mert amikor azt írtam neki, hogy szerintem simán meg tudná csinálni, és számomra ő nem tűnik önbizalomhiányosnak, akkor szinte "dühösen" írta vissza, hogy nem is az, pedig hát az ilyen görcsölés szerintem nem a magabiztosságot sugallja.
2014. aug. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!