Szerintetek ez nagyon gaz? 18/L (többi lenn)
17 évesen szerintem rendben van, ha kiderül, akkor tényleg kirúghatják, de nem az életkorkülönbség miatt, mint azt valaki írta. 17-25 az nem büntethető, az akkor áll fenn, ha egy 18 évnél idősebb egy 14 évnél fiatalabbal létesít kapcsolatot. Ez pedig nem ugyanaz.
Szóval ha szeretitek egymást, akkor sok sikert! : )
A korkülönbség nem olyan gáz, de az hogy csak 17 voltál az már igen. Simán kirúghatják. Na, meg mivel nem voltál még 18, ez nem számít pedofiliának?
Én a másik oldalról látom a dolgot. Hozzánk a munkahelyemre szoktak jönni nyári gyakorlatos csajok egyetemről. Én foglalkozom velük, tehát kvázi a tanítványaim. A korkülönbség köztük és köztem még kisebb mint köztetek és ők már bővel elmúltak 18 évesek, jellemzően ilyen 21-22 körüliek. Nem mondom, hogy egyik-másik ne tetszett volna meg. De elvből soha nem kezdtem volna velük, még ha ők kezdeményeznek, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!