Szerintetek ez nagyon gaz? 18/L (többi lenn)
Figyelt kérdés
Ez év kozben tortent. Akkor 17/L voltam 11.-es most leszek vegzos. bban az évben jott egy tanár. Gyakornoknak vettek fel. Körülbelül 25 eves lehetet. Felfigyeltem ra mert jololtozott volt meg helyes is. Oran sokszor egymásra néztünk, en éreztem hogy valamit érez irántam. Meg ossze mosolyogtunk. Aztan szünetben egyszer el haladtunk egymás mellett es súrolta a kezével a kezemet. Es hatra nézett utana ramkacsintott. Es en ezt élveztem. Tetszett. Egyszer elhívott dumaltunk nagyon jo volt. Selytettem hogy lehet köztünk valami, de nem tudtam mit érez. Utana haza kísért, es a kapuban megcsokolt. Többször nyelvessel. Isteni volt., akkor tudtam hogy szerelmes vagyok. At hívott magához is, es megtörtént Az a dolog....nem mondtam el szüleimnek sem, se senkinek., igy nyáron is tartjuk a kapcsolatot. Szerintetek ezt igy lehet? Folytassuk? Nem gaz ez 18 evesen? Nem vagyok hozza tul fiatal? Mert nem akarom elveszíteni, nagyon szeretem, es o is engem :(2014. aug. 19. 15:41
1/15 anonim válasza:
párom és köztem is 7 év van.
Esetleg akkor gázos ha tanít, azért jobb ha a suliban vigyázok. vagy már nem lesz ott?
2/15 A kérdező kommentje:
Felvettek ugyhogy marad. Es nem fog tanítani. :)
2014. aug. 19. 15:46
3/15 anonim válasza:
én 24 vagyok, párom 30. Ha tanít, az elég gázos! Nem hoznám nyilvánosságra, míg a suliba járnék, utána mehet a dolog.
4/15 A kérdező kommentje:
Koszi a választ :)
2014. aug. 19. 15:49
5/15 anonim válasza:
1. vagyok, szerintem is jobb ha nem hozzátok nyilvánosságra, elvileg ha már betöltötted a 18at akkor nem lehet baj.
6/15 A kérdező kommentje:
Most töltöttem be meg van egy évem a gimiben.
2014. aug. 19. 15:54
7/15 anonim válasza:
A korkülönbség nem. Az, hogy ilyen hamar bedobtad magad 17 évesen, az inkább.
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz;ha szeretitek egymást,akkor nncs semmi baj.Csak a suliban tényleg ne verjétek nagy dobra,hogy együtt vagytok.. :)
9/15 anonim válasza:
ugye tudod hogy ha kiderül akkor kifogják rúgni?
10/15 anonim válasza:
nem fogják kirúgni, nálunk is volt egy ilyen tanár, és nem rúgták ki,de a csaj szüleinek kellett írni valamit, vagy nem tudom pontosan,mindenesetre beszéltek az igazgatóval, hogy nem zavarja őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!