Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti megsértődnétek, ha ilyet...

Ti megsértődnétek, ha ilyet csinálna a tanárotok, vagy poénra vennétek?

Figyelt kérdés

Szval 1-2 hónapja év vége felé írtunk magyarból egy fogalmazást... Aznap amikor a tanár kijavította, tesi óránk volt irodalom előtt, és amikor jöttünk fel az öltözőből, már ott ült az osztályban. Elkezdődött az óra, jelentett a hetes stb., erre a tanár megkérdezte tőlünk, hogy mára ígértem a dogákat? Mondtuk, hogy igen, erre ő odalépett a kukához, és kivette onnan a dogákat, és odaadta a hetesnek, hogy ossza szét XD

Sokan röhögtek rajta, sokan felháborodtak... Szerintetek lehet neki ilyet csinálni, nem aláz meg minket ezzel? MÁskor is voltak már ilyen furcsa dolgai, mondjuk szerintem poénos :D

Aznap egész órán lecseszett minket, hogy mintha nem is az ő óráján ültünk volna, fogalma sincs, honnan szedtünk annyi hülyeséget... és nem tudunk helyesen írni stb. nagyon mérges volt... meg mindig azon pörög, hogy soha nem olvassuk el a kötelezőket, és ezen mérgelődik, hogy a filmet írjuk le...

2014. aug. 13. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezzel szemléltette hogy mennyire hülye az osztály nagy része.
2014. aug. 13. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vedd poénnak:) fizika tanárunk csinálta egyszer, mikor már elege lett belőlünk, hogy iratott velünk egy röpdogát a téma legalapabb kérdéseiből. Tényleg egyszerűek voltak, erre akkor jöttünk rá, mikor következő óra előtt páran abban az évben először kinyitottuk a könyvünker. Mindegy, szóval mindenki ült kukán, eltatált egy két dolgot. A tanár úr utána megkérte, hogy emeljük fel a lapunkat, és utána, hogy gyűrjük össze. Na ennyi a tudásotok! Szégyelje magát mindenki stb... mire a barátnőm sértetten rámnéz: Egy hibám lett... Szóval szerintem az se jó, hogy ha egy tanár kivételez, se az amikor túl általánosít
2014. aug. 13. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt egy ilyen dolgozatunk és nekünk is a fizika tanárnál volt ami olyan 0 dolog lett, mert még azt se tudtuk, hogy a Celsius jel melyik felén van az a gömb. De szerencsére nem írta be a jegyeket. :D
2014. aug. 13. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a legjobb az volt amikor a tanár kidobálta a dolgozatokat az ablakon, mert olyanok lettek, persze poénból, de nagyon bírtuk. De az iskola legszigorúbb tanárja is tanított, őnála volt olyan hogy szó szerint hozzánk vágta a dolgozatokat, az nem volt annyira vicces, de legalább pótvizsgázhattunk.
2014. aug. 13. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:
:D Akkor jó... Azért másoknál is vannak ilyenek akkor... Néhány év múlva úgyis vicces emlék lesz, bár nekem máris poén, csak nem mindegyik osztálytársamnak...
2014. aug. 14. 01:57
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Én nem tudom, ilyenen miért kell egyeseknek fennakadni. Szerintem tök poénos, és nagyon jól szemléltette a véleményét a dolgozataitokról és témabeli tudásotokról. Ez egyáltalán nem megszégyenítés, mert a dolgozatokat tartotta förtelmesnek, azért dobta ki őket. Szerintem tök normális és jófej dolog volt Tőle. :D
2014. aug. 14. 02:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, szerintem ez normális dolog. Ezen nem lehet fölháborodni, ez az igazság, hogy a dogák annyit érnek, mint a szemét. Jó ha egy tanár, valahogy így "szemléltet", és nem leordít csak úgy. Osztálykámban olyan is történt, hogy miután le kellett tenni a tollat, az egyik osztálytársam még írt, a tanár ( akit sokan amúgy is utáltak) kikapta a dogát a kezéből, és összetépte.
2014. aug. 14. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!