"Óriás" dilemma gyötör. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
13 éve érettségiztem (31 éves kétgyermekes anya vagyok). Anno szakközépben volt egy lezáratlan ügyem egy évfolyamtárs fiúval, akibe szerelmes voltam, viszont ő őrlődött, hogy viszonyt kezdjen-e velem. A fészbukon napi rendszerességgel ránézek, - tudom, helytelen, mert férjnél vagyok -, de nem tudom bejelöljem-e, hogy több fotót lássak róla, követni viszont nem akarom. Gondoltam rá, hogy megjelölöm,legrosszabb esetben visszautasít. Mit javasoltok?2014. júl. 24. 17:03
1/8 anonim válasza:
Minek? Ha ő örlődött rajtad... ráadásúl férjnél vagy.Akkor mit akarsz?Már bocs....
2/8 anonim válasza:
Nekünk is van egy 40 feletti ismerősünk, bár ő férfi, aki hasonlóan hozzád kezdett megőrülni. Sőt, randizgatott is a csajjal, majd odaköltözött hozzá, de egy-két hónap után megjött az esze.
3/8 anonim válasza:
Mondj le róla - ne rúgd fel a családi életedet, hacsak nincs rá egyéb ok is.
4/8 anonim válasza:
Nincsen ebben semmi. Ugyanebben a helyzetben voltam, én bejelöltem, visszajelölt, de írni nem írnék neki, párja van neki is, nekem is. Nosztalgiázni jó, ennyi.
6/8 anonim válasza:
Még mindig több értelme van, mint olyanokat bejelölni meg visszaigazolni, akinek az adatlapjára többet sá sem nézel.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Ügy lezárva, lapoztam az életem könyvében. Köszönöm a megerõsítést :)
2014. júl. 24. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!