Stresszlevezetésre mit javasoltok?
én nem boxzsákot javaslok, hanem fogj a kezedbe 10-15 kg-s súlyzót és "boxolj" vele a levegőbe, nem csak a stresszt vezeted le, hanem még a karodat is erősíted
(nagyon stresszes, agresszív és hosztilis vagyok, volt, h nekimentem a másiknak, verekedtem, de ez a módszer nekem bevált)
doromboló macska
sport
forró fürdő
zene, jó hangosan
Kedves kérdező!
A sporttal én is maximálisan egyetértek. Menj el futni, vagy tegyél egy túrát a természetben. A legtöbb emberre nyugtató hatással van a zöld szín. Fontosak az illatok is.
Van meg egy módszer: sportolás után ülj le kényelmesen, és ne figyelj semmire, csak a légzésedre. Próbáld meg nagyon lelassítani, és tényleg csak erre figyelj! Közben becsukhatod a szemed. Ezt csináld tetszésed szerint 15-20 percig. Kis gyakorlás után nagyon hatásos.
Ezenkívül megmérettetések előtt tudom ajánlani a levendulateát.
Én ezeket a módszereket alkalmazom magamon. Nagyon stresszes vagyok, de állíthatom, hogy működik.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!