Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért akkora baj ez?

Miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés
Nincs facebookom,nem iszok,nem dohányzok,nem járok bulizni,jól tanulok,nemzeti rockot hallgatok,jobbik szimpatizáns vagyok,katonai gatyában járok,önvédelmi dolgokat hordok magamnál.
2014. júl. 20. 09:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
16/f
2014. júl. 20. 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, csak mindenkinek megvan az álláspontja. Van még sok ilyen tábor, szidják a másikat, szerintük ők elértek egy fejlett gondolkodásmódot, és meggyőződéssel állítják, hogy csak az okosak tartoznak oda.
2014. júl. 20. 10:02
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ez így első látásra, tapasztalatlan kiskamaszként nem tűnik bajnak. Az már más kérdés, hogy normális ember vagy turbómagyar vagy-e? Lehet, hogy ettől néhány embernek annak tűnhetsz (mármint a felsorolt dolgok második feléből), a nuku facebook, pia, cigi, buli pedig szerintem jó dolog. Remélem kibogozható a válaszom (-:
2014. júl. 20. 10:03
 4/15 anonim ***** válasza:

Az első dolgokkal semmi gond.

Az hogy ki milyen párt szimpatizánsa nyilván eltérő, normális emberek ezért még nem írják le egymást, ha nem ugyanazt a pártot támogatják. Csak arra vigyázz, hogy ne legyél szélsőséges, napellenzős, elvakult. Ne akarj másokat megtéríteni, rájuk erőszakolni a te nézeteidet.

A katonai gatya és az önvédelmi eszközök félelmet kelthetnek másokban, ezért nem leszel túl szimpatikus nekik.

2014. júl. 20. 10:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak más vagy. Bocsi én azokat az embereket akik lenézik vagy gyűlölik az ilyen embereket mint te rasszistának tartom
2014. júl. 20. 10:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Majd,ha beléd is belekötnek a cigók az utcán,akkor más lesz a véleményed.
2014. júl. 20. 10:39
 7/15 anonim ***** válasza:
61%

Kėrdezö,.miert kell mindenkit egy kalap alà venned?? En cigó vagyok,denekem soha nem volt össze tuzesem senkivel sem,es normàlis becsületes kulturàlt ėletet ėlek!!elhiszdm hogy megtàmadtak sajnos vannak ilyen emberek is?de ettol nem kellene mas cigany us lenezned!!

Magyarban is van ilyen hidd el mert en latam a sajat szennemel.. 1 magyar no a közėrtben reszegen hàmànkodott es a biztonsagi örnek levetközött fėlmesztelenre,de ettöl nem.fogom elitėlni az egesz magyart!!! Tud függ attol hogy ki milyen neveltetėst kapot,ės nem attol függ hogy cigany-e vagy magyar!!de remėlem lesz ilyen tapasztalatod. Hogy kellemesen csalodj egy cigany emberben is... hogy megtapasztald nem.mindenki egyforma!

2014. júl. 20. 10:49
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem kedves utolsó nem vette egy kapal alá őket de ez tényleg inkább a cigókra jellemző sajnos.

Múlt héten is a kapunk előtt ment el egy cigány pár oda menrtem nézni erre a férfi belerúgott a keritsébe csak úgy zúgott az egész és ez csak egy példa h miért tar az embera cigányok többségétől.

2014. júl. 20. 11:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Van ilyen tudom,es ebben a helyzetben egyett is ertek veled utolso es a kerdezovel is !!! Az ilyen emberek nincsenek is sokaig szabad làbon elhiheheted,ilyenek nek mindnek van rendorsegu ugye.... en ahogy irtam cigany vagyok de ki akartak 1x rabolni engem.is 3 cigany sràc ės 1 magyar idös hölgy jött szolni hogy halotta a tervet hogy ahogy leszàllnak a buszrol ki kapjak a lancot a nyakambol....!! Nem.sikerült nekik ugyanis,kivetem a nyakambol,es a buszmegalotol nem.messze.laktunk.igy szoltam a sogoromnak hogy jojjon elėm!!
2014. júl. 20. 11:22
 10/15 anonim válasza:
utálod a cigányokat? csak ha igen akkor van baj. egyébként az nem baj ha nem állsz be a sorba, de vigyázz nehogy át ess a túloldalra és azt gondold hogy azokkal van baj akik nem olyanok mint te :)
2014. júl. 20. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!