Miért van ez? (bocsi a hosszú kifejtésemért)
Sajnálatos módon 13 évesen és 7. osztályosan nincsenek barátaim. Rólam annyit h sokat beszélek és hébe-hóba benne vagyok csínyekben, illetve nyílt nyelvezetű vagyok. Van a többi fiúknak egy "menő" csoportja, akik abból állnak, hogy:
Egy gazdag köcs*g, aki minig másnak fizeti a dolgait és mindenki ezért a csicskája. Egy sz*ros kis csicska aki sosem vállal be semmit és mindig mást kér meg hogy csinálja azt a dolgot.. stb, stb.
Az osztályfőnököm utál engem, a többi tanárral együtt. Enyhén elhízott vagyok. A másik osztályban is mindenki egy paraszt velem. A lányok meg mind a fennt említett "gazdag köcs*g"-be vann belezúgva (ez viccesen hangzott :D) mert sportol és mert sok pénze van. Én sem szenvedek hiányt semmiben, de a helyzet az iskolában részemről már kritikus. Én vagyok mindenért a hibás? Kérlek segítsetek nekem, és előre szólok, nem kérek irreleváns válaszokat ide! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!