Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van ez? (bocsi a hosszú...

Miért van ez? (bocsi a hosszú kifejtésemért)

Figyelt kérdés

Sajnálatos módon 13 évesen és 7. osztályosan nincsenek barátaim. Rólam annyit h sokat beszélek és hébe-hóba benne vagyok csínyekben, illetve nyílt nyelvezetű vagyok. Van a többi fiúknak egy "menő" csoportja, akik abból állnak, hogy:

Egy gazdag köcs*g, aki minig másnak fizeti a dolgait és mindenki ezért a csicskája. Egy sz*ros kis csicska aki sosem vállal be semmit és mindig mást kér meg hogy csinálja azt a dolgot.. stb, stb.

Az osztályfőnököm utál engem, a többi tanárral együtt. Enyhén elhízott vagyok. A másik osztályban is mindenki egy paraszt velem. A lányok meg mind a fennt említett "gazdag köcs*g"-be vann belezúgva (ez viccesen hangzott :D) mert sportol és mert sok pénze van. Én sem szenvedek hiányt semmiben, de a helyzet az iskolában részemről már kritikus. Én vagyok mindenért a hibás? Kérlek segítsetek nekem, és előre szólok, nem kérek irreleváns válaszokat ide! Köszönöm!

2014. júl. 3. 12:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Gábor te vagy az??? O.O(ha nem bocsi de nagyon hasonlítasz az egyik osztálytársamra)
2014. júl. 5. 21:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem nem Gábor vagyok. Ne offolj
2014. júl. 8. 06:52
 13/13 anonim válasza:
Én nem akarom elhinni hogy az egész tanári kar utál. Valami olyat biztos hogy csináltál amiért utálnak. Ugyanez vonatkozik az osztályra is. Valamit vagy úgy látsz vagy olyat csináltál amiért mindenki utál.
2014. júl. 11. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!