Ti mit tennétek a helyemben? (hosszú)
Most vagy 9-es? 9-be nekem is lett egy legjobb barátnőm. De minden egyes nap veszekedtünk. Főleg azon, hogy ő csak magával törődött, engem leszart. És betelt nálam is a pohár, mint ahogy nálad. Csak én 1 évig tűrtem ezt... Le is bukott tőlünk, aminek igazából már örültem is, aztán utána véget vetettem a nagy "barátságunknak". Egyedül maradtam így az osztályba. De akkor is úgy gondoltam, hogy inkább leszek egyedül, mint olyan emberrel, akivel nem érzem jól magam. Azóta eltelt 3 év, most vagyok végzős, és egy osztály egy részét szeretem, mert ők normálisak, velük vagyok mindig. És van egy pár ember, akit nem kedvelek, mert tényleg idióták, nem is foglalkozom velük.
Szerintem küld el a csajszit, hidd el, később rájön, hogy mit veszített! Az én volt "legjobb barátnőm" is rájött, hogy mekkorát vesztett azzal, hogy így viselkedett. Persze, létezik megbocsátás, nem is arról volt szó, hogy haragudtam, hanem már elegem volt belőle, nem volt rá szükségem. Az osztályba nekem sincs legjobb barátnőm, bár meg kell említenem, hogy fiúkkal barátkozom, rájöttem az évek során, hogy ők sokkal normálisabbak, mint a lányok... itt is biztos vannak olyanok, akik legjobb barátok, de "befogadtak" engem. Ha örömmel járnál abba az osztályba, szerintem nyugodtan átmehetsz. Hamar elfog menni az az 5 év is, és jobb, ha úgy megy el, hogy jól érezted magad az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!