Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Asszem beleszerettem az...

Asszem beleszerettem az egyetemi tanáromba. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na hát először is kezdjük ott, hogy valami irtó cuki, meg rohadt szexy de téll. és elég sokat segít nekem. szval sok időt töltök vele meg minden, de persze szigorúan a tanulás miatt. de asszem kezdek többet érezni iránta mint kéne. az oltári ciki lenne ha téll beleszeretnék, hiszen azért mégiscsak a tanárom

2014. jún. 30. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is beleszerettem a volt egyetemi tanáromba és hála Istennek én sem vagyok közömbös számára. Pár éve tanított, most már nem, de nemrég újra találkoztunk egy rendezvényen és már abszolút nőként néz rám, nem is zavarja, hogy a tanítványa voltam, ráadásul sokkal fiatalabb is vagyok nála. Ezt csak azért írom, hogy simán van esélye a dolognak, akár most, akár később, mikor már nem lesz a tanárod. Sok sikert!
2014. júl. 3. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!