Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tánáromba, tiszta szėgyen. Mit tegyek, merjek kezdemėnyezni? (f)
Mėg általános 8.ban " tanitott"...akkor lehetett 23 kb...
Mėg,akkor kėdeztėk töle a csajok,hogy hogy nėzek ki... az mondta nekik nagyon jol;)
Most a napokban láttam... uristen... vėgem van... nagyon jo...
A szemembe nėzet ės láttam rajta, hogy zavarba jött...
Beszėltünk egy kicsit... Folyton fogdosta a karomat, hogy ėn milyen izmos lettem ės, hogy jol nėzek ki:)
Szerinted mit tegyek?
Ėn 17f , öt nem tudom pontosan...kb 25
Nem gáz, megesik, emiatt ne utáld magad.
Viszont azért rizikós kikezdeni egy volt tanároddal... Attól is függ, hol laksz, mekkora a "nyilvánossága" ennek a dolognak. Az ő karrierjét ugyanúgy derékba törheti, mint a te jövődet, egy esetlege kapcsolat.
Szerintem, ha mint tanár csinálta ezeket (és miért ne?), hogy fogdosta a karodat, stb., ez mind valami laza, fiatalos forma akart lenni, haverkodás, jó kapcsolat tartása, stb. Nem kell feltétlenül mögé gondolni semmit. Sztem a legjobb, amit tehetsz: jó kapcsolatot tartani/kialakítani vele. Lehet, hogy így idővel te is másképp nézel majd rá ("csak" úgy, mint egykori tanárod), vagy akár az ő hozzáállása is megváltozhat feléd... Mindenesetre, ne rohanj ajtóstul a házba, és inkább csak barátkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!