Milyen a Padányi?
Figyelt kérdés
Jövőre a Padányi Bíró Márton Gimnáziumba fogok járni,már voltam ott kb. 5-ször.. Akik oda járnak: Mi a véleményük? Átlagos? Jó? Rossz?
És mivel katolikus gimi.. Kapni fogok érte,ha rockzenekaros pólókat hordok?
14/L
2014. jún. 16. 18:50
11/17 anonim válasza:
Iskolától függetlenül menj el a gólyatáborba, főleg ha senkit nem ismersz az osztályból. Hidd el könnyebb lesz utána a beilleszkedés.
12/17 A kérdező kommentje:
19:59
Igen,ezt tudom,de én úgy tudtam/tudtuk csak karácsonykor van kötelező mise.. Voltam elsőáldozó,utána valahogy kimaradt.. eléggé elbizonytalanodtam..Egyre rosszabb dolgokat olvasok/tudok meg a suliról...
2014. jún. 16. 20:14
13/17 anonim válasza:
Papírforma szerint tényleg csak akkor kötelező. De ha nem mész el a többire számíts a tanárok rosszallására. Megjegyzik magunknak.
Egyébként vannak jó dolgok is: bálokat és a sportnapokat én nagyon szerettem. Énekkaros is voltam, velük nagyon sok helyre mentünk fellépni.
14/17 A kérdező kommentje:
:-D hát akkor van benne jó is talán..majd meglátom..tényleg így figyelik,hogy ki megy el? Nem durva ez egy kicsit? Egyébként az énekkar érdekelne.. De az máshol is van,szinte mindenhol.. Már nem is tudom miért menjek oda.. Egy kérdés.. Rocker vagyok kinézetre is (de nincs piercingem,és nem járok full feketébe) de már ha zenekaros pólót felvennék még úgy is,hogy jó tanuló vagyok
2014. jún. 18. 19:22
15/17 A kérdező kommentje:
(bocs nem fejeztem be) és nincsen magatartás problémám,de nem is vagyok stréber,akkor repülnék onnan?
2014. jún. 18. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!